Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

The Golden Lion

Frederiksgade 76, 8000 Århus
8anmeldelser

The Golden Lion opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 januar 2010 16:32

1 4 5
Dejligt sted - næsten som at være i England! Hyggelig og rar atmosfære, god mad, øl og kaffe - og ikke mindst gode priser! Kender ikke mange steder i Århus, hvor der serveres store portioner god mad til så få penge! Prøv deres chips! Lækre og frisklavede.

13 juni 2009 23:29

1 5 5
Fantastic traditional english pub food ! One of Århus' best kept secrets. If you don't know what English pub food is, you don't know what you are missing.
Great value, great tasting food that fills you up. If you are tired of Pizza, burgers and french fries from a freezer bag - the same old stuff available all across town, try the Golden Lion for a refreshing chánge. Their french fries are actually hand cut from fresh potatoes daily and they taste like heaven ! It is not gourmet but good, honest, tasty and filling. I recommend their fish & chips or one of their range of meat pies in pastry. So if the financial crisis is beginning to bite and you want a night out with some good food and a couple of good pints, your bank manager will not be calling you in the morning. Two meals and four pints for example will cost you less than 250kr.

26 maj 2009 11:35

1 5 5
Har man hang til en god pub efter engelsk stil bliver det ikke meget bedre i Århus end her! The Golden Lion har en stor kreds af faste gæster med engelsk som modersmål, men man behøver nu ikke være angelsakser eller anglofil for at kunne sætte pris på stedet. For det har en hyggelig intim stemning med virkelig god og venlig betjening.

Udover The Golden Lion har en rigtig hyggelig stemning og er et af byens absolut bedste steder at mødes med vennerne over en øl efter endt arbejdsdag så er det helt store hit her det virkeligt gode pub grub, de laver i køkkenet. Onsdag er der kun karry og søndag kun sunday roast, men alle andre dage kan man få traditionelle retter som (en meget lækker) fish & (håndskårne) chips, bangers & mash, steak & kidney pie. En favorit i min venskabskreds er at starte søndag aften med en gang sunday roast og så blive til hvad jeg, efter efterhånden at have prøvet en del, mener er byens bedste pub quiz. Småt, men en fantastisk festlig stemning.

For folk der gerne vil se en sportskamp i godt selskab er det et godt sted. Specielt fodboldfans (hvilket jeg bestemt ikke er) har noget at se på. Er der ikke store kampe i Danmark, England eller andre steder så kan der da diskes op med lidt engelsk 3. division... Har man en kamp man ønsker at se kan man ofte få lov hvis man spørger efter det for der kan vises op til tre forskellige på en gang. Så ønsker man at se lidt snooker, cricket eller rugby er det som regel ikke et problem. Forstår man ikke reglerne, kan man være sikker på at det meste af resten af baren gør!

12 maj 2009 19:22

1 5 5
A great little bar with a lot of character! The Golden Lion has a great atmosphere with welcoming staff and great food to top it off. There are many different things happening through out the week, from Kareoke on a Saturday, to Bingo on a Thursday. You can also see football from many European leagues through out the week. All in all a cosy and great place to enjoy a typical English night out!

06 maj 2009 15:36

1 5 5
Fantastisk sted at slappe af med en fadøl. Derudover har de en rigtig fornuftig menu, hvor særlig onsdag aftens curry night er værd at opleve.
Til de sportsinteresserede vises der alle de store danske og udenlandske kampe.
Uanset om du er englænder, dansker med engelske tilbøjeligheder, eller bare pæredansk er stedet afgjort et besøg værd

27 maj 2007 17:24

1 4 5
The Golden Lion tilbyder engelsk mad som for eksempel Steak and Kidney Pie.

Pubben har en hyggelig atmosfære med en venlig betjening af folk, der har engelsk som modersmål.

Min personlige favoritdrink på stedet er Drambuie, der fremstilles på øen Skye. Desuden er der et godt udvalg af skotske whiskys og irsk whiskey samt andre former for alkohol.

Blandt fadøllene kan nævnes Abbott Ale, Kilkenny og danske øl. Der et stort udvalg af flaskeøl.

Det er muligt at opnå rabat ved at købe et Golden Card.

En af de tilbagevendende begivenheder er bingoaftenen.

Hvis du oplyser din e-mail adresse til ejerne, vil The Golden Lion sende dig oplysninger om særlige arrangementer på pubben.

24 marts 2007 16:07

1 4 5
The Golden Lion er en rigtig mande-bar! Engelsk stil og stemning som man kender det fra engelske pubs.
Maden på The golden lion er ikke noget at råbe hurra for.. men den holder sig i den gode ende.
Stemningen er altid god herinde og stedet er som regel fyldt med mere eller mindre fulde englændere som altid er med på lidt spass.
Stedet er klart at anbefale for en god øl (ud af et stort udvalg) før byturen.

04 februar 2007 19:25

1 3 5
Der er dømt engelsk pub, så det batter. Var inde og hygge mig med lidt Rugby (kender stadig ikke reglerne - men det er fedt at resten af baren gør). Jeg fik mig en såkaldt "Lion Burger" til 70 kr, en ganske almindelig burger med kartoffelskiver til.. jeg var meget mæt bagefter, men nogen vidunderlig smagsoplevelse var det nu ikke.
Atmosfæren var helt i top, og her var proppet med gale Englændere, skotter osv. Rigtig mandehørm på den fede måde.. Der var i øvrigt gang i ikke kun rugby på en storskærm men også noget engelsk fodbold på tv'et.. så er du til sport og hader at sidde alene hjemme så kan dette sted helt klart anbefales..
(øl udvalget er som altid på engelske pubs perfekt)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om The Golden Lion

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×