Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40, 8000 Århus
18anmeldelser

Tir Na Nóg opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 februar 2008 13:03

1 4 5
Har kun været der en enkelt gang til en quiz-aften, men det er jo bare vildt god underholdning. En super aften i selskab med en masse venner, så tag derned om torsdagen til quiz!!!

19 januar 2008 18:43

1 5 5
En pub med noget for alle. Jeg er sikker på, at de har en aktivitet eller en drikkevare, der kan tilfredstille enhver! Dejligt charmerende sted.

29 november 2007 19:01

1 4 5
Tir Na Nóg byder på fremragende live underholdning.

Lokalet er rummeligt og hyggeligt med baren placeret i midten af lokalet.

Der er et stort og godt udvalg af drikkevarer.

Jeg kan anbefale den irske øl Killkenny.

Betjeningen er venlig og høflig.

Der er en god, autentisk atmosfære.

24 september 2007 21:54

1 5 5
Det er bare et rart sted. Der kan godt være lidt proppet af til, men det forstås. Der er god stemning, diverse skægge arrangementer, og som prikken over i'et er stedet også blevet røgfrit. Folk skal have lov at ryge så meget de vil, men det gør bare en kæmpe forskel, at der bliver røget ude og ikke inde.

18 august 2007 09:45

1 5 5
Pubben emmer af en rigtig god atmosfære og har en rigtig god og venlig betjening. Tag derind en søndag eftermiddag ved halv fire tiden og oplev en fremragende irsk live session med masser af god musik, drik nogle øl el. andet og gå glad hjem.

09 august 2007 23:14

1 4 5
Karaoke, interne konkurrencer, legesyge mennesker... det er blot nogle af de mange ord man kan beskrive Tir Na Nog med. Afsted med et par venner en ganske almindelig onsdag aften, og da vi kommer forbi Tir Na Nog, bugner stedet af god stemning og glade folk. Vi placerede os i baren og blev betjent med det samme. Priserne er det eneste minus, men efter de første overkommelige øl man har drukket hjemmefra, er det ikke noget man lægger mærke til :) Kæmpe fest med karaokeanlæg, hvor semi-berusede stakler torsdag morgen langsomt erindrer at have skrålet med på Dirrty. Desværre er der noget, der hedder lukketider (nok af hensyn til at folk skal have et godt forhold til deres dankort dagen efter), men ud over det var der ingen, der havde lyst til at tage hjem. Tir Na Nog får 4 stjerner, da det er meget svært at snakke engelsk til bartenderne når man er fuld, og fordi de IKKE tjekker ens alkoholprocent inden man bevæger sig op på scenen! Kan dog KLART anbefales...

11 april 2007 13:40

1 5 5

07 januar 2007 16:22

1 4 5
jeg var derinde en torsdag til pubquiz og der var helt stoppet med mennesker. Folk havde lidt svært ved at stoppe samtalerne rundt omkring, men det fik quizmasteren hurtigt styr på med en hvis engelsk charme. Spørgsmålene er lige fra hvem spiller dr. evil i Austin Powers til hvilen planet ligger tættest på vores sol. Så det må siges at være fordelt udover mange emner. Som en bonus information til quizzen kan det nævnes at det er en fordel lige at læse op på stjerne tegnene inden i mødes på pubben.
Der kommer en masse forskellige typer af mennesker, så der er åbent for alle.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Tir Na Nóg

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×