Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Toro

Åboulevarden 7, 8000 Århus C
2anmeldelser

Toro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 maj 2008 17:09

1 1 5
Det var desværre med stor skuffelse at vi tog fra Toro en time efter vi kom. Maden kom hurtigt... ALT for hurtigt. Det virkede som om alt var lavet før tiden. Lammekøllen tør og skåret på den forkerte led... (hvordan man end gør det når man har savet skiver af køllen) Hakkebøffen var tør og det var tydeligt at den var blevet opvarmet da vi kom. Det hjalp at der var lidt sovs til bøffen.
Det er desværre ikke et sted vi vil komme igen.

08 september 2007 15:39

1 1 5
Først det positive; et megt centralt sted, lige ved Åen og Europa Plads. En smilende og venlig tjener der gerne ville men slet ikke kunne. Stedet er meget stringent indrettet på grænsen til det kølige/kolde! Vi bestildte dels et kæmpe grilspyd og dels lamme koteletter. I samme minut som maden kom på bordet kom der også lidt brød som vi kunne hygge os med i ventetiden! Sovsene, dels en pebersovs og dels en rødvinssovs, var byttet om så koteletterne var overhældt med pebersovs. Begge sovse smagte udpræget syntetiske. Lammekoteletterne var stegt så de var grå helevejen, og grilspydet bestod af, kyllingestykker der var stegt fint, af oksekødsstykker der var seje og lammestykker der var taget fra lammets "uldside" og godt med fedt på! Hertil blev serveret stegte kartofler der var smart anrettet i en drinkglas, synd de var kolde. Hertil fik vi en flaske argentinsk rødvin der smagte dejlig, så vi slutter også lidt positivt. (Vi havde kun bestildt en halv flaske, fik en hel, og betalte for en hel). Vi betalte knap 500,- kr. så det var ikke volodsomt men absolut heller ikke mere værd.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Toro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×