Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

TP musik

Frederiksgade 38, 8000 Århus C
5anmeldelser

TP musik opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 februar 2009 11:14

1 4 5
Min musiksmag er klart mere til klassiske komponister, end til hiphop, så det er nok ikke lige TP Musik Marked jeg frekventerer, hvis jeg skal ud og købe en CD.

Hvis jeg derimod skal ha' købt mig et par billige DVD-film til weekenden - ja, så har TP Musik et både imponerende stort og konkurrencedygtigt udvalg af slagsen. At nogle af de ansatte genkendende hilser på mig, når de ser mig, tyder vel også på at jeg jævnligt sætter mine ben i butikken. Næste gang jeg kommer ruller de nok også den røde løber ud.

Så alt i alt: En glimrende butik - hvis man ikke har en alt for specialiseret smag indenfor film eller musik.

27 september 2008 10:56

1 1 5
hvad med at droppe ind forbi Badstue Rock??? der ved de ansatte hvad der rører sig inden for al musik. Der er her tale om en RIGTIG pladebutik, med ægte kærlighed til musikken. En skam at butikker som TP Musi og StereoStudio overskygger med al deres Britney og James Blunt lort og lousy DVD salg med Martin Lawrence og Bud Spencer...Come on folkens!!! Hvis I virkelig vil købe fantastiske DVD'er så bestil dem på nettet. Og hvi I vil vil have kvalitets service når I spørger de ansatte om musik, så gå i BadstueRock. Og his de ikke har det hjemme, så bestiller de det til Jer. men hvis I altid køber impuls-cd'ere uden tanke på kvaliteten, ja så gå i TP Musik

23 maj 2008 20:48

1 2 5
Sløjt med niche-musik, men som alle andre ok til mainstream-lytteren. Dvd-udvalget er tilgengæld fremragende, og har måske nok byen største og bedste udvalg af genrefilm. Og som helhed? 17 klasser over Stereo Studio!

19 februar 2008 13:06

1 4 5
Fedt sted, jeg bruger næsten mere tid i TP, end i min egen lejlighed :) Både musik og dvdudvalget er fremragende, dog er personalet ikke altid lige skarpt, når man skal have hjælp, deres viden om musik er ikke altid lige stor :(

Dvd-udvalget er som sagt super, men hvis man leder efter en liiidt anderledes film end de sædvanelig, så kan de tit være svære at finde i både TP og Stereostudio.
Men super sted!

22 november 2007 15:49

1 4 5
TP Musik, eller TP Musik Marked, som der står på de dejlige røde poser, er et ganske godt alternativ til Stereostudie. Det mere lavloftede lokale, med den dæmpede belysning, giver TP et lille touch af gammel pladeforretning, noget som Stereostudie, med sin moderne indretning i hvert fald ikke har. TP har et lige så stort udvalg som stereostudie, og tilbudene er også mindst ligeså mange. Talrige fremragende albums, der er bare et år eller to gamle, fås til under halvpris. Desuden har de også deres 25,- album, som de kalder lokkemad. Blandt dem kan man tit og ofte finde gode sager. Jeg vil sige at pga. af netop dette kan forretningen anbefales til folk der kan finde på at gå ned for at købe en cd uden på forhånd at vide hvilken, eller folk der gerne køber flere cd'er ud over et målrettet køb. TP har alt fra rock over jazz til klassisk, og har også mange film, serier. Det er helt sikkert værd at tjekke ud.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om TP musik

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×