Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Under masken

Bispegade 4, 8000 Århus
11anmeldelser

Under masken opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 juli 2009 21:25

1 5 5
Masken favner bare bredt.

Vil du sidde på pindebrænde eller i sofa?
Vil du snakke med businesstype eller streetwise?
Vil du have danskvand eller surfers on acid?

Du finder det hele i kælderen - med samt mig :)

20 juli 2008 21:05

1 4 5
hvis man ikke har været på under masken så SKAL man simpelthen prøve det, det er et meget specielt sted, der findes ikke et sted som er ligesom under masken andre steder i Århus.

indretningen er helt unik, der er en rigtig god og hyggelig bar stemning.

selvom du måske er mere til diskoteker er det altså et besøg værd, om ikke andet så bare for at se den højest unormale indretning.

26 juni 2008 20:25

1 5 5
Under Masken er simpelthen bare.. Vidunderligt.
"Stedet hvor selv en sjov fisk føler sig velkommen"
Der er altid god og hyggelig stemning. Fair priser og den bedste service. Jeg faldt for stedet fra første gang jeg trådte ind af døren. Der er alle forskellige typer af folk og altid noget nyt at kigge på. Og hvem kan stå for verdens bedste bartender - den altid smilende Ludo? Værd at besøge. Igen og igen..

19 januar 2008 18:40

1 5 5
Fantabulous!

Elsker bare stedet. En café med tydelige præg fra hele verden - og så er kaffen god og billig!

Love it, love it, love it.

04 november 2007 15:35

1 3 5
Har kun været der en enkelt gang, men ikke sidste gang. Stedet er sit helt eget med en særlig stemning og spændende indretning, hvor man simpelthen bliver nødt til at kikke sig omkring, selv om man sidder og sludrer over latten.

04 maj 2007 14:08

1 4 5
Masken har altid været et sted jeg har nydt at gå hen og få en øl.. om det så er på date eller bare en bajer med kollegaerne.. Stedet er lidt finurligt.. hehe.. Her kommer alle slags mennesker og det er bestemt et plus.
Et dejligt roligt sted som bestemt er til at betale sig fra..

1 stjerne for stemning
1 stjerne for indretning
1 stjerne for udvalget af drikkevarer
1 stjerne for god musik

18 april 2007 13:29

1 5 5
We just re-opened after being closed for two months made a lot of changes for the better but still just as gak gak Having our 12 year birthday on the 5th may from 1200 until late lots of music cheap and free booze food lots of prominent guests T.helmig J haugaard plus more ?????? Check it out its gonna be fun Vh paul the boss

11 april 2007 17:28

1 5 5

01 april 2007 21:51

1 4 5
En fantastisk perle af en anderledes café/bar i Århus. Der hænger så mange ting på vægge og loft at man altid opdager noget nyt dernede og stemningen dernede er altid utrolig laid-back og cool. Priserne er almindelige, men der er bare noget ved det her sted der giver en lyst til at vende tilbage dagen efter igen.

11 januar 2007 17:05

1 3 5
De kan godt finde på at kigge lidt olmt på dig, når du bestiller en øl, men selv om være langt mellem smilene fra barpersonalet, så er Under Masken et rigtig hyggeligt sted med et fint udvalg af drikkevarer.Den skøre udsmykning af stedet er også lidt af en oplevelse. Masken er både bar og værtshus og et mødested for vidt forskellige typer. Her kommer al slags godtfolk - og hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Under masken

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×