Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
24 juni 2012 21:57
Har i dag været til brunch ved Van Koch, det var ikke det bedste. Først var der en masse morgenmads produkter, nærmest alle færdig købte, den rød tråd som gik gennem hele brunchen. Kunne været fantastisk hvis der bare var et par super lækre ting, men som så vil være hjemmelavet... Derefter var der en masse lune retter, havde indtryk at det var rester fra ugen, Men heldigvis var der en skøn suppe ;-) stor ros til der var en masse forskellige oste, da pandekageren og vafleren var færdig købt, og havde fået noget for længe i ovnen...Også stor ros til til et fantastisk personale og meget hjælpsom kokke, især når en af de berømte brødrene ikke kunne finde ud af at snakke pænt til dem, selv om deres gæster var ankommet,24 juni 2012 21:55
Har i dag været til brunch ved Van Koch, det var ikke det bedste. Først var der en masse morgenmads produkter, nærmest alle færdig købte, den rød tråd som gik gennem hele brunchen. Kunne været fantastisk hvis der bare var et par super lækre ting, men som så vil være hjemmelavet... Derefter var der en masse lune retter, havde indtryk at det var rester fra ugen, Men heldigvis var der en skøn suppe ;-) stor ros til der var en masse forskellige oste, da pandekageren og vafleren var færdig købt, og havde fået noget for længe i ovnen...Også stor ros til til et fantastisk personale og meget hjælpsom kokke, især når en af de berømte brødrene ikke kunne finde ud af at snakke pænt til dem, selv om deres gæster var ankommet,15 august 2011 13:41
Konceptet var en treretters menu med vin ad libitum samt kaffe til slut. Betjeningen var meget professionel, venlig og opmærksom. Maden blev serveret samtidig til hele selskabet (9 personer) og blev fulgt af en præsentation, hvilket virkede rigtig godt.Menuen blev indledt af en "hilsen fra køkkenet"; en lille, koncentreret gaspacho. Forretten var en kartoffelsuppe med spæk, hovedretten unghane med majs og bagt løg og desserten et potpourri af is, pandekage og karamelcreme. Det lyder spøjst men smagte rigtig godt, og portionsstørrelserne var rigelige. Der var vin ad libitum, hvilket foregik sådan at man selv gik op til et bord med ca. 6 forskellige slags vine (rød og hvid) og forsynede sig. Man kunne ligeledes frit forsyne sig med hjemmebagt brød med forskellige olier til at dyppe i. Til slut var der kaffe ad libitum.
Alt i alt en aften hvor man fik smagt meget forskelligt både mad og vin og alle blev mætte! Maden var meget lækker og en ren fornøjelse for madelskere. Stemningen i brasseriet er behagelig og stedet er absolut et besøg værd en anden gang.
27 april 2011 11:55
En torsdag før påske indfandt jeg mig ved havnen hos brdr. Koch for sammen med to veninder at opleve ’det glade vanvid’. Det var en fantastisk aften, som vi dog havde set frem til med en vis skepsis. Vi havde i forvejen prøvet at bestille bord et par gange uden held, og da det endelig lykkedes fik vi en MEGET tydelig besked om at vi skulle være ude kl. 21.30, da de jo også har familier. Det er helt i orden, meget forståeligt, og garanteret følte manden i røret sig nødsaget til, at pointere det ekstra skarpt pga. andre snøvlehoveder, men det er ikke lige den tone man ønsker, når man bestiller bord.Men stemningen på aftenen var helt anderledes. Hyggelig og nærmest hjemlig. Og kokkene selv svarede på hvad som helst vi spurgte om, mens de fik rundt og serverede og fyldte op af det superlækre brød og de helt fantastiske hjemmelavede olier, der stod på et ’tag selv-bord’.
Maden og vinen var også over al forventning. Som aperitif fik en super spændende Lambrusco, dyb mørkerød og nærmest Ribena-agtig, men på den gode måde (jeg kan egentlig ikke lide solbær) og med masser af perler. Appetizeren var en mild, cremet mousse af ramsløg serveret i en porcelænsskål formet som et halveret æg. Dertil en kyllingerilette, domineret af soltørret tomat tror jeg, og virkeligt lækre syltede perleløg.
Både forret og hovedret var til den tunge side, men med masser af lækre nye smagsindtryk. Tre valgmuligheder i vin til hver, en let og frisk, en kraftigere men frisk og en kraftig, krydret. Jeg holdt mig til de to første, som var lette at finde, da de var beskrevet på en lille tavle. Lækkert og nemt for os, der ikke ved så meget om vin. Men også fedt at prøve hvordan forskellige vine smager til samme ret.
Desserten var helt utrolig. Min mave protesterede dog lidt ved første bid (skulle måske have holdt tilbage med brødet), men jeg blev så glædeligt overrasket; alle tre dele var friske og lette, selvom de ikke just lød sådan. En kraftig chokolade-banan kage på syrlig banacreme, en ananasis (der smagte af det yderste på en københavnerstang – wauw!) på ananasyoughurt og en jordnøddemousse med jordnøddecrumble. Og en lækker dessertvin til.
Slutteligt kaffe eller te (hvor man kunne tilvælge avec) med sprøde cantucci. Helt igennem en genial aften, jeg skal derhen igen, og ignorerer så den lidt utilfredse mand i telefonen :) Og så til den pris. Det går ud over min forstand!
31 marts 2011 12:06
Konen og jeg var i aftes på Van Koch for at fejre hendes 30 års fødselsdag. Det blev en på alle måder forrygende aften.Konceptet, som restauranten kalder 'Det glade vanvid,' er unikt i Århus - alle ankommer på samme tid (18.30) og får serveret den samme overraskelsesmenu på tre retter plus starter med det samme udvalg af drikkevarer. Det gør det muligt at holde prisen på et endda meget overkommeligt niveau kvaliteten taget i betragtning.
Betjeningen var fra første øjeblik smilende og vidende. Stemningen var uformel på den rigtig gode måde.
Det vil være for omfattende at beskrive menuen i enkeltheder, men kort fortalt var alt lækkert. Især forretten var i en klasse for sig: En fisketallerken kom på bordet med pocheret rødspætte, lidt syltede grøntsager og forskellige cremer. Øjeblikket efter fulgte en lille varm 'medicinflaske.' Indholdet blev hældt over tallerkenen, og pludselig var retten omdannet til en dampende tallerken skøn bouillabaisse.
Til alle retter fulgte et udvalg af lækre vine, som man selv forsynede sig med fra et buffetbord. Hjemmebagt brød og tilhørende krydrede olier kunne også hentes i præcis den mængde, man måtte ønske.
Alt dette kostede blot 400 kroner per person. Et fund til prisen.
17 december 2010 20:09
Helt unikt og genialt koncept! Man skal virkelig prøve at spise hos Van Koch, for det er en fantastisk oplevelse. Hele konceptet er godt udtænkt. Maden var virkelig god, og med 3 retter + starter, brød, vin, vand, saft oven i hatten, bliver du ganske mæt. Det gode er, at ligemeget hvor meget du spiser, er regningen den samme :)Stemningen er uformel, da alle ankommer kl. 18.30.. det virker lidt som om, at du er på besøg hos nogle. Men trods uformaliteten, er maden i en anden boldtgade: den er helt i top, og servicen er også derefter! Prisen er også rigtig god, så alt i alt, er det et super sted at komme. Hvis jeg skulle sige noget negativt, så er det ikke helt i top at skulle stå udenfor i kulden, i kø, for at vente på at man bliver lukket ind - det stemmer ikke rigtig overens med den lækre mad og gode service. Det er nok også det eneste dårlige, jeg kan sige om dette sted.
Prøv det! :)
01 august 2010 18:20
Århus står udentvivl over for noget utrolig unikt her, et helt nyt koncept der ikke er set i DK før. De 3 brødre og deres kokke elver giver den mest fantastskie mad oplevelse med utrolig ydmyge råvare, som de forvandler til det mest fantastik smagende mad og samtidig en fryd for øjet. Servicen kan man ikke sætte en finger på, det er brødrene selv som server,(dog tror jeg den ene kun var i køkkenet) sammen med elverne eller eleven som hjælper i køkkenet og på gulvet.Prøv noget helt unikt i årgus og så koster det blot 400 kr for 3 retter, vand ad libitum, brød buffet og vin buffet samt kaffe til sidst.
Vi startede selv ud med en lille starter i form af kold tomat suppe med hjemmelavet urter og noget melon i bunden. Derefter fulgte forretten(alle tingene kan ikke huskes) som var lakse terrin med noget røget skinke, kartoffel mayo, radisser, agurk, dild creme, sprød rugbrød og kartoffel samt karse mm.
Hovedretten var et utrolig mørt stykke svineskank på ben med BQB marinade, sommerkål og grøntsags sauce.
Desserten huskes ikke så godt da vores bord havde nyt utrolig godt ad de 8 forskellige vine fra buffeten.
Men ej heller ska der glemmes den dejlige kaffe, brød og olier samt dejlige små kager
19 juli 2010 11:18
Brasserie Vankoch den 17.06.2010Endelig Endelig Endelig ;-) aarhus har fået et gourmettempel uden sammenligning , og vi kan næsten ikke få armene ned igen :-) De 3 Brødre på havnen i aarhus, har startet et helt nyt koncept som de sjovt nok kalder det " Det glade VanVid" Og det er helt vanvittigt, på den helt og aldeles seje måde :-) Vi ankom til Brasserie Vankoch kl.18.30 hvor vi blev modtaget med kæmpe smil og entusiasme, og blev ført ned til vores bord, som havde en absolut pragtfuld udsigt udover aarhus havn. Straks efter kom der mousserende vin i glasset og appetizers på bordet, efterfulgt af en gennemgang af aftenens oplevelse. Præsentation foregik på sådan en herlig afslappet måde med smil, varme og professionel viden og gjorde os opmærksom på at ALT VAR INCLUSIVE. Dvs Mousserende Vin, Snacks, Friskbagt Brød med forskellige Olier, Appetizer,3 suveræne retter, der afspejlede det sunde køkken og Brdr. Koch´s helt enorme smags parlet, derudover var der forskellige vine (ad libitum) vel at mærke " Som vi benyttede os godt af" , samt kaffe og sødt. Regningen lød på 790Kr. for min mand og jeg hvilket må siges at være et af de største fund længe gjort :-) Dette er en klar anbefaling til alle jer derude som ønsker noget udover det sædvanlige, og hvor prisen er meget meget mere end rimelig :-) Prøv det, før din nabo ;-) Hanne Thomsen, Højbjerg
Læs mere: http://www.mangospot.dk/aarhus/restaurant/kocherier-185.aspx#ixzz0u7Nv4FSN
21 maj 2010 09:17
Dejlig oplevelse igen på Van Koch. Har tidligere kun nydt deres fantastiske brunch..Stemningen var dejlig afslappet, betjeningen venlig og besøget bordet tilpas meget, men ikke for meget.
Maden var godt sammensat, en dejlig lille let appetizer fra køkken, en velkomponeret forret og en smagsfuld hovedret. Vin udvalget var varieret og godt, med 3 hvidvine, 2 rødvine og en rose portvin.
Bestemt endnu et besøg værd.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Van Koch, Brasserie Og Selskabslokaler