Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Venus Pizzeria

Vester Allé 24, 8000 Århus
6anmeldelser

Venus Pizzeria opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

27 august 2009 16:52

1 5 5
Hej folkens, Venus Pizzeria skal smages, især deres pizza som hedder "punjabi special" det er altså noget for siig selv, det er klasse..
Det er som Mona lisa står på et maleri og smiler, det essenitiele er noget åndeligt dejligt.. Jeg kan KUN anbefale Venus.. på frederiksberg

11 maj 2009 18:43

1 5 5
de laver gode pizzaer til gode priser og de er meget venlige derinde ! kommer der ofte

01 januar 2009 23:50

1 1 5
Jeg har netop i aftes bestilt 3 ganske normale pizzaer hos Venus. Det var da under al kritik! De lovede en levering på 50 min. Da der var gået 1 time og 15 min ringede jeg og spurgte hvor langt maden var. De sagde at den var der om 15-20 min. Efter 25 min ringer jeg igen, og han siger at de er der om 10 min max. Efter 15 min ringer jeg igen, og han siger at der max går 5 min. Der kom maden så... Altså da vi havde ventet 2 timer på noget mad som skulle have været der inden for 50 min... Da han kommer med maden har han glemt en cola vi bestilte. 2 af pizzaerne var helt kolde, og jeg mener kolde som i, hvis den havde været på køl i 30 min! Jeg spørger på en ganske pæn måde om hvordan det kan være at den er kold, og at jeg ellers ikke er så skide tilfreds med deres service. Han svarer dertil at den SKAL være kold... OK? siden hvornår skal pizza være koldt? Argumentet dertil var så at det var fordi der var kebabkød på den! <-- Nå ok! Så fangede jeg pointen. Da også bare mig der er en klovn ikke at vide at pizza med kebab skal være iskold... Men så blev man det klogere!

28 oktober 2008 18:20

1 1 5
Bestilte mad fra venus, via just eat i sidste uge.
Hvis man kunne give -karakter havde de fået dette.

Jeg bestilte en:
1 stk TACO
Majstortilla, der er foldet som en halvmåne og fyld med krydret mexicansk okskød eller kylling. Serveres med mexicanske ris.

og

1 stk.
FETTUCCINI DE POLO
Fettuccini med kylling, champignon, løg og flødesauce

De lovede leverings tid på 50 min.
Men efter 50 min ringde der og sagde at de ikke havde flere ris til taco retten så om det var okay vi fik en salat.

Da vi efter 1½ times vente tid på maden (40 min ud over den lovede ventid) kom de med med maden, det var ikke just en succesoplevelse.

Taco var en lille majs chips som var fyldt op med kebab og en masse cremefreis dressing, og den ekstra salat bestod af en kvart iceberg salat med 2 både tomater.

Pastaretten var tør og havde aldrig set skyggen af fløde.

Sidst men ikke mindst havde de taget der forkerte sodavand med så i stedet for 0-5l fanta og 0.5l coca cola om de med 2 0.25l sprite og 2 0.25l coca cola.

Det er sidste gang jeg bestiller hos dem!
De har absolut ikke styr på noget som helst.

26 juni 2008 00:16

1 1 5
Vi var nogle stykker, der bestilte noget take-out fra Venus for nylig. Udvalget var stort, derfor valgte vi dem udfra deres menukort.
Da jeg fik min pasta (Tortellini med skinke, champignon og fløde) kunne jeg straks se, at jeg havde begået en brøler. For det var anden gang, jeg udfra justeat havde udvalgt Venus, og dette sted skuffede mig gevaldigt igen! Tortellini'en lignede den slags, man køber i pakker a' 10 kroner i Netto - gult og melet og hårdt. Dertil var tilsat skinke og champignon, men ikke skyggen af fløde. Det var en tør og middelmådig omgang; akkurat som første gang jeg bestilte dér. De andre i selskabet var heller ikke begejstrede for deres pizzaer, der var tørre og kedelige.
Jeg følte mig næsten flov ved at anbefale de andre i selskabet at bestille derfra, når det var så dårlig kvalitet!
Venus er, udfra deres menu på nettet at dømme, det sted i Århus, der har bedst udvalg inden for pastaretter. Derfor er det endnu mere skuffende, at kvaliteten er så dårlig. Ved godt, det ikke er pointen med takeout, men den omgang pasta kunne jeg selv have lavet til den halve pris og den dobbelte kvalitet!

18 juni 2007 00:01

1 5 5
Venus Restaurant & Pizzeria er et hyggeligt sted med et særdeles venligt og høfligt personale.

Du kan vælge mellem 33 forskellige pizzaer samt muligheden for selv at mixe din drømmepizza. Den billigste pizza for voksne er Margharita med tomat og ost til kr. 40. Den dyreste pizza er Venus med tomat, ost, kebab, kylling, oksekød, salat, friske tomatskiver og dressing til kr. 65, hvilket også er prisen for drømmepizza. Som familiepizza koster Margharita kr. 80 og Venus kr. 120. Børnepizzaerne Mickey, Minni og Pluto koster kr. 32 pr. stk., mens børnepizzaerne Snehvide og Pippi koster kr. 35 pr. stk.

Pastaretterne er spaghetti (kr. 50), hjemmelavet lasagne (kr. 55) og tortellini (kr. 55).

Der tilbydes græske specialiteter som kalamari, moussaka, souvlaki, græsk bøf, stifato gryde, lammekølle, lammekoteletter, indbagte rejer, kalkun steak, kylling steak eller laksefilet til kr. 69. Retten Venus mix bestående af souvlaki, græsk bøf og lammekølle koster kr. 99. De græske specialiteter serveres med græske kartofler, tzatziki, salat, husets sauce og brød.

Du kan købe kartoffelsalat (kr. 25), mixed salat (kr. 25), skinkesalat (kr. 28), tunsalat (kr. 28), rejesalat (kr. 30) eller rejesalat (kr. 30).

Grillretterne omfatter 4 slags burgere (kr. 25 -30), 4 slags pita (kr. 35 pr. stk.), pommes frites (kr. 28), tzatziki (kr. 25), plankebøf (kr. 50) og ½ kylling på 425 g med pommes frites og dressing (kr. 50).

En menu koster kr. 99 for 2 retter og kr. 119 for 3 retter.

Drikkevarerne omfatter sodavand (kr. 11 / 17), flaskeøl (kr. 16), fadøl (kr. 15 / 25), ouzo (kr. 24), Irish coffee (kr. 34), kaffe (kr. 12) og cappucino (kr. 15). Med hensyn til vin koster den græske specialitet Ratsina kr. 59 for ½ flaske og kr. 99 for 1/1 flaske. Husets rødvin koster kr. 59 for ½ flaske og kr. 99 for 1/1 flaske. Den dyreste vin koster kr. 149 for 1/1 flaske.

Venus Restaurant & Pizzeria er åbent mandag – søndag kl. 15.30 – 22.00.

Mellem kl. 16.00 og 21.40 tilbydes gratis udbringning ved køb for min. kr. 120 i madvarer, såfremt du bor inden for en afstand af 5 km fra Vester Allé. Ved køb af 5 pizzaer medfølger en gratis på 1,5 l sodavand (eksklusive pant på kr. 5). En 1,5 l. sodavand (kr. 28) sælges kun ud af huset.

Du kan bestille online på www.venus.just-eat.dk.

Den græske salat, den hjemmelavede lasagne, pizzaerne og stifato gryden er fremragende og veltilberedte. Cappucinoen er i høj kvalitet.

Jeg vil varmt anbefale alle at prøve Venus Restaurant & Pizzeria, hvor hyggen understreges af den græske bouzukimusik.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Venus Pizzeria

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×