Mangospot.dk

På udkig efter...
I Fredericia (skift)

Mille's Cafe & Restaurant

Jyllandsgade 59, 7000 Fredericia
8anmeldelser

Mille's Cafe & Restaurant opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 november 2010 21:37

1 5 5
Milles cafe kan varmt anbefales, rigtig god betjening af personale, altid venlig og smilende og med på lidt sjovt, maden er tip top heller ingen klager der. Stor stor ros til Asbjørn og Jannick for den fine betjening
og tak til Mille selv som er så sød og venlig og altid frisk til en snak.
MILLES CAFE kan derfor varmt anbefales
Bent

22 oktober 2010 08:18

1 5 5
Vi holdt vores bryllupsfest på Mille's restaurant. Vi havde på forhånd aftalt at Mille's skulle sørge for hele arrangemenet, og det lykkedes til vores fulde tilfredshed. Maden var lige som den skulle være, og serveringen helt i top. En stor tak til Asbjørn, Rino og Andy. Vi vil helt sikkert anbefale Mille's restaurant til andre.

24 august 2010 21:08

1 5 5
Mille's Cafe stod for mad og drikkevarer til Børsenfestens arrangement på Axeltorv D. 21 August. Ca. 200 mennesker fik serveret bl.a. marineret svinekam med diverse tilbehør. Samtidig sørgede de for personale og hjælpere under hele arrangementet. En rigtig stor ros for maden som var upåklageligt an- og tilrettet - Og en rigtig stor tak og ros til personalet for deres festlige og store indsats. Der var selvfølgelig mindre ting der kunne have været gjort lidt bedre - Men personalets ihærdige indsats trækker klart bedømmelsen i top!

På vegne af

07 august 2010 17:59

1 5 5
Har besøgt Mille's adskillige gange, og hver gang med tip-top betjening, dejlig mad og suveræn god rødvin - bortset fra 4. juni - hvor "Bulder" blev serveret i plastickande og fadølskrus :D

13 juli 2010 17:23

1 1 5
Min mor og jeg var i dag på Mille's café for at spise frokost. Maden var fin og tjeneren i godt humør, men selve betalingen var en ubehagelig oplevelse.
Vi blev mødt af en mørkhåret kvinde, som var meget ubehøvlet. På skiltet udenfor, hvorfra vi havde bestilt, stod den ene af de to retter vi fik til 59,-, men da vi skulle betale var prisen steget til 69,-.
Uden at undskylde gik tjeneren i forsvarsposition, da vi undrede os over prisforskellen. Hun beskyldte os for at angribe hende, hvilket vi er meget uforstående overfor.
Vi ville sådan set godt have givet 10 kr. i drikkepenge, men det er en principsag. Så vidt jeg er bekendt står der endvidere i købeloven, at hvis man skilter med en pris, skal kunden have varen til denne.
Derfor vil der ikke falde nogen form for anbefaling fra os!!

09 juli 2010 16:10

1 1 5
Blev i dag enig med min mand om at vi ville prøve Milles cafe.
Men hvor blev jeg skuffet. Vi var der kl. 13.25, og der var ca halvt fyldt udenfor. Da vi satte os ved et bord kom der en og sagde velkommen og lige et øjeblik, og så skete der ellers ikke mere. Der kom 2 forskellige personaler ud og ryddede et bord og kikkede, men der kom ingen betjening og vi fik intet spisekort. Kan forstå hvis der havde været travlt men det var der ikke.
Efter et kvarter rejste vi os og gik.

28 marts 2010 16:51

1 4 5
Indretningen er rigtig hyggelig og betjeningen er meget venlig.
Det er super mad og et rigtig godt vinkort og de ved helt sikkert, hvad de taler om -samtidig er de meget nede på jorden i forhold til andre steder.
Vi var et selskab på 6 og næsten alle fik noget forskelligt på menukortet og alle var ovenud tilfredse!
Vi vil helt sikkert vende tilbage samt anbefale stedet til andre.
Eneste "minus" er, at der er lounge ovenpå, så sidst på aftenen kan man høre bassen nede i restauranten -måske ikke så hyggeligt, hvis man er på romantisk date..

07 marts 2010 22:43

1 4 5
min kæreste og jeg var på Mille`s cafe.
Hvor vi fik tapas, det var super godt. Tjeneren var meget venlige og udadvent.
Stemningen: man følger sig meget velkommen.
Det gør bare at Mille`s klart kan regne med os som gæster frem over.


gode anbefalinger her fra

Lotte

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mille's Cafe & Restaurant

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×