Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
01 juni 2011 22:39
Desværre en kedelig oplevelse på Casablanca i dag. Vi bestilte drikkevarer - kaffe og saft - og 3 stykker kage og betalte for nemhed skyld med det samme. Drikkevarerne kom straks, men vi måtte spørge efter kagen, og henvendte os igen efter 25 min. og 3. gang efter 30 min., hvor vi fik at vide, at det ikke var en fastfood- restaurant. Da vi gjorde opmærksom på, at kaffen var kommet med det samme, fik vi tilbudt nye drikkevarer, som kom kort efter. Da vi stadig ikke havde fået kagen efter 40 min. (regnet fra det tidspunkt, vi kunne se på bon'en), valgte vi at få pengene tilbage for kagen og gå!Det varer noget, før vi har lyst at komme igen :-( Den kunne have været klaret meget bedre af personalet ved at beklage og bringe det bestilte første eller i det mindste anden gang, vi spurgte. Eller de kunne have sagt ved bestillingen, at det ville tage tid...
22 januar 2011 17:00
Går tit forbi Casablanca og får en espresso på vej til arbejdet. Har ikke spist der igennem en længere periode da køkkenet har svinget meget i kvalitet.Kæresten og jeg blev eninge om at vi ville spise frokost og hvilken overraskelse. Lørdag middag med masser af liv og god stemning på en vinterdag. 3 håndmadder til kæresten og en morgenmad/brunch til mig. Det er føste gang i lang tid jeg har fået en brunch hvor scrambled var gul og flot tilberedt. Ikke vandet og selvdød masseproduceret bacon. Næh her var der italiensk lufttørret panchetta. God dansk krydret rullepølse, lufttørret skinke og fortrinligt både groft rugbrød og hjemmebagt hvidt brød hvor både krumme og skopre var i top. En yoghurt med hjemmelavet müsli af høj høj kvalitet. Det meste var økologisk. Her kunne allle andre cafeer godt pakke sammen på kvalitet. Det her svinger. Ikke særlig kompliceret. Bare veltilberedt, enkelt og tillavet af gode råvarer. Tak for det!
Kæresten kastede sig over 3 håndmadder. Hjemmelavet fiskedeller med løgkompot, hønsesalat og ribbensteg med rødkål. Alt hjemmelavet og velsmagende.
Velfortjent comeback til Casablanca og en køkkenchef der tør det enkle og ærlige, og ikke nødvendigvis hælder æg ud af en dunk og selv tør lave sine rødkål og hønsesalat.
5 store mangoer for byens bedste brunch.
Resten af menukortet ser lovende og enkelt ud. Skal naturligvis prøves også.
22 januar 2011 17:00
Går tit forbi Casablanca og får en espresso på vej til arbejdet. Har ikke spist der igennem en længere periode da køkkenet har svinget meget i kvalitet.Kæresten og jeg blev eninge om at vi ville spise frokost og hvilken overraskelse. Lørdag middag med masser af liv og god stemning på en vinterdag. 3 håndmadder til kæresten og en morgenmad/brunch til mig. Det er føste gang i lang tid jeg har fået en brunch hvor scrambled var gul og flot tilberedt. Ikke vandet og selvdød masseproduceret bacon. Næh her var der italiensk lufttørret panchetta. God dansk krydret rullepølse, lufttørret skinke og fortrinligt både groft rugbrød og hjemmebagt hvidt brød hvor både krumme og skopre var i top. En yoghurt med hjemmelavet müsli af høj høj kvalitet. Det meste var økologisk. Her kunne allle andre cafeer godt pakke sammen på kvalitet. Det her svinger. Ikke særlig kompliceret. Bare veltilberedt, enkelt og tillavet af gode råvarer. Tak for det!
Kæresten kastede sig over 3 håndmadder. Hjemmelavet fiskedeller med løgkompot, hønsesalat og ribbensteg med rødkål. Alt hjemmelavet og velsmagende.
Velfortjent comeback til Casablanca og en køkkenchef der tør det enkle og ærlige, og ikke nødvendigvis hælder æg ud af en dunk og selv tør lave sine rødkål og hønsesalat.
5 store mangoer for byens bedste brunch.
Resten af menukortet ser lovende og enkelt ud. Skal naturligvis prøves også.
18 januar 2009 13:54
Café Casablanca - er en klassiker i Århus.. Jeg er kommet på caféen to -tre gange om året i 30 år.Et altid veloplagt personale - Mad i "tidens trend" samt lidt lokalt - priser og kvalitet hænger sammen. Maden er som man kan forvente - ok -og det er så det. Man kommer ikke på Café Casablanca for at få tilfredsstillet de højere kulinariske behov, men for at snakke og have det rart. Sådan har det altid været - og sådan er det endnu..
4 mangoer til Café Casablanca, ikke for manden. ikke for drikkevarerne, men lidt for betjeningen og resten fordi Café Casablanca nu engang er som den er- til snak og hygge og dejlige mennesker.
31 marts 2008 15:16
I et forsøg på at finde et sted at gå i byen hvor man kan få noget andet at drikke end cultshakere prøvede vi Casablanca.Et utroligt amatørsted med et imponerende inkompetent personale. Vi forsøgte at bestille flere klassiske drinks, hvilke barteneren kendte ingen af, og faktisk tillod sig at blive fornærmet over at vi tillod os at bestille sådan noget.
Man må spørge sig om hvorfor man skal betale relativt høje priser for nogle standard drikkevarer, når servicen er så elendig. Måske det bare er os der er for krævende når vi forventer at en bartender kender noget til drikkevarer.
Har aldrig oplevet så ubehøvlet og arrogant personale før, og stedet kan på ingen måde anbefales
08 marts 2008 04:03
Har været der en del gange,men er stoppet med det da der simpelthen er proppet med en masse fattig fine mennesker som kun kommer der for lige at blive set..Og nu efter nye ejere er det da først blevet røven af fjerde division
Selv ejerne tror sgu de er noget.
Så vi finder sgu et andet sted at komme fremover
01 marts 2008 16:54
God mad, dejlig service. Lidt for pakket til tider, men sådan har det jo altid været dernede.25 februar 2008 18:36
snobbet sted med mange rige og respektløse mennesker... come on wannabes få jer et liv..17 juni 2007 23:19
En af Århus' gode gamle caféer - hyggelig atmosfære og god mad, men ikke særlig SU-venlig...03 maj 2007 09:18
Casablanca er ok hyggelig på en sommerdag, hvor man kan side udenfor og nyde solen og en forfriskning. Men, men, men hvor er der mange woanabees- smart-ass-dukker, der MEGET gerne vil ses sammen med de kendte, der nu en gang kommer der.Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Café Casablanca