Mangospot.dk

På udkig efter...
I Haderslev (skift)

Mango Familierestaurant Take Away

Storegade G 14, 6100 Haderslev
2anmeldelser

Mango Familierestaurant Take Away opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 December 2011 14:28

1 1 5
Afhentede 2 x Dinner-boxe, en lille og en mellem. Til mellem-størrelsen var der kun lige lagt ris i bunden, hvorefter kødet var lagt ovenpå. Til en pris af kr. 40,00 synes jeg det var skrabet og ville blot ringe samme aften for at gøre opmærksom på det. Fast-net-nummeret som stod på bonen, blev ikke taget og et mobil-nr. som stod længere nede på bonen tilhørende Mango-Kolding, blev taget af en mand som mente, at det måtte være forkert nummer, da han ikke repræsenterede Mango!!!!!! Har desværre ikke tidligere haft succes med Mango-take-away, så spiser i fremtiden hellere på anden China-restaurant eller lign.

22 October 2011 15:02

1 4 5
Jeg fik take-a-way mad med sphagghetti, frikadeller og kylling. Det smagte godt "rigtig godt". Stemningen var god men jeg lagde ikke rigtig mærke til det. Alt i alt giver jeg den 4 stjerner men hvis de kom noget mere oven i prisen så ville den få måske 5. Det kommer an på hvad det er for hvis det er fisk så er der meget stor chance for at den får mindre karakter end jeg ville gi. Og den kan jo komme helt ned på 0 hvis man lader vær med at give den karakter, men 1 er jo mindst.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mango Familierestaurant Take Away

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×