Mangospot.dk

På udkig efter...
I Herning (skift)

Mr Kylling

Vestergade 10, 7400 Herning
6anmeldelser

Mr Kylling opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 September 2010 14:31

1 1 5
Vi var en hel flok der var på Mr. Kylling for nogen måneder siden - Magen til ringe oplevelse skal man lede længe efter.

For det første, så havde de praktisk talt intet af det der stod på menukortet, der var en som fik hvad han ville have, og vi andre fik henholdsvis vores 2. og 3. valg. Dette både på kyllingerne og tilbehøre.
Selve kyllingen var ganske udemærket, omend også dyr derefter - Hotwings og tilbehør tilgengæld, var stegt til ukendelighed, fuldstændig tørt.
Udover det tog det fra bestilling til servering 30 minutter, og vi var de eneste i butikken, det var trods alt kun 5 mennesker de skulle lave til.
Prisen er som nævnt i den meget høje ende, og bestemt ikke fair sammenlignet med madens kvalitet - "Dip" til tilbehøret er helt vanvittigt dyrt, i forhold til at det blot er et lille bæger man får.
Det var en meget skuffende oplevelse at besøge Mr. Kylling for vores vedkomne.

20 April 2010 21:10

1 5 5
.... Helt kanont lækkert... Dejlige saftige kyllinger og virkelige gode röstier... Blev overraskende mæt, men uden den klamme "fast food" føelse... Salatbaren så også så indbydende ud...
Dette er helt klar det nye sted at hente mad fra, det måske lidt dyere end en pizza eller en burger men det er så meget mere at foretrække...
Søde fyre... Men smæk lige et opsigtvækkende skilt ud på gaden, for ellers overser man jer desværre... Og smæk så nogle menu kort rundt især nede i fitness centere, det vil lige være noget for dem....
Den meget tilfredse nye Mr. kylling fan... Velkommen til Herning....

20 April 2010 20:57

1 5 5
..

18 March 2010 14:08

1 4 5
Nyt og rigtigt godt & velsmagende !

I den dyre ende - men kvalitet koster !

13 March 2010 13:52

1 4 5
Deres menu er ikke så stort, men kvaliteten af maden og mængden er rigtig god. Jeg vil klart handle der igen og anbefaler det gerne til andre.

18 February 2010 18:02

1 4 5
Jeg har kun fået mad derfra 1 gang. Men det er ikke sidste gang jeg vil hente mit mad her. Jeg syntes at deres pris og hvad man får passer meget fint sammen og deres kyllinger er næsten lige så gode som en rigtig webergrill kylling. Så hvis jeg skal have noget nemt og hurtig mad til en ok pris så vil jeg helt klart gerne købe der igen.

Deres menu kort er ikke så stort og det er meget fint for man kommer der jo for at få kylling og så er der mulighed for salat og brød som tilbehør ud over de kartofler man får med.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mr Kylling

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×