Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Den Gule Cottage

Strandvejen 506, 2930 Klampenborg
2anmeldelser

Den Gule Cottage opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 juni 2011 14:32

1 5 5
For syv sytten da!
Sikke et sted. Utrolig gastronomi. Efter en vellykket aften i revyteltet på Dyrehavsbakken gik turen ned til "Den Gule Cottage". Vi fik et bord på terassen, så med udsigt til Øresunds blanke vand (denne aften var det blikstille og dejligt lunt i vejret)blev vi bænket og af det smilende og veltalende personale bænket. Vi valgte "hele turen" med lidt bobler til start, snacks, forret, hovedret og dessert, alt fulgt op af kaffe og små søde sager. Det vil være alt for omfattende at beskrive de enkelte retter, men helt gennemgående var alt lavet med akkuratesse, velsmagende, velkrydret og med opfindsomhed. Rigtig godt og anbefalesesværdig. Stor tak til stedet - vi kommer igen. Prisen på 650,- pr. mand incl. alt, herunder en velkomponeret vinmenu, er helt i orden. Hvis pris og kvalitet skal måles på en og samme tid, er prisen måske i underkanten! Mange hilser fra 4 veltilfredse jyder for en fantastisk aften i "vandkanten" af Øresund.

06 juni 2011 14:30

1 5 5
For syv sytten da!
Sikke et sted. Utrolig gastronomi. Efter en vellykket aften i revyteltet på Dyrehavsbakken gik turen ned til "Den Gule Cottage". Vi fik et bord på terassen, så med udsigt til Øresunds blanke vand (denne aften var det blikstille og dejligt lunt i vejret)blev vi bænket og af det smilende og veltalende personale bænket. Vi valgte "helle turen" med lidt bobler til start, snacks, forret, hovedret og dessert, alt fulgt op af kaffe og små søde sager. Det vil være alt for omfattende at beskrive de enkelte retter, men helt gennemgående var alt lavet med akkuratesse, velsmagende, velkrydret og med opfindsomhed. Rigtig godt og anbefalesesværdig. Stor tak til sted - vi kommer igen. Prisen på 650,- pr. mand incl. alt, herunder en velkomponeret vin menu, er helt i orden. Hvis pris og kvalitet skal måles på en og samme tid, er prisen måske i underkanten! Mange hilser fra 4 veltilfredse jyder for en fantastisk aften i "vandkanten" af Øresund.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Den Gule Cottage

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×