Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Kartellet

Allegade 8, 2000 Frederiksberg
3anmeldelser

Kartellet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 July 2009 00:03

1 1 5
Ren tyveri - Brunch Delux (kr. 119,- pr. kuvert) tilberedt på 10 min. til 6 pers. af rene papvarer. Røræg lavet af pulver, bacon fra færdigpakke, industrifabrikerede pandekager, tørt og gammelt brød i miniture udgave. Salat af tvivlsom dato. Rådden frugt og ikke mindst en lakserulle, som havde set bedre dage. Ankom til stedet til det annoncerede tidspunkt kl. 10.00 for servering, som viste sig at være 2008 tider og fik oplyst, at kokken endnu ikke var ankommet, da tidspunktet var ændret til 10.30.
Pæn stil, men en kost ville gøre underværker til fjernelse af gl. madrester og blade.
Sødt personale, som jeg kun kan ønske held og lykke. Kan kun sige; Har du penge, vil du snydes, så tag en tur på Kartellet!

07 April 2009 13:06

1 4 5
Farverig og dejlig kældercafé med hygge stemning og god hjemmelavet mad. Fik en brunch tallerken og blev bestemt ikke skuffet. Personalet var for vores vedkomne en fantastisk imødkommende kvinde, der trods stor travlhed viste overskud, smilede og spredte god stemning blandt gæsterne. Kartellet er et hyggeligt og farverigt sted hvor man sagtens kan bruge en hel formiddag på at hygge, læse og kigge på mennesker. Meget anbefalelsesværdigt - husk avisen...

17 February 2009 12:51

1 5 5
Bedste brunch buffet jeg nogensinde har spist,SUPER

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kartellet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×