Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
17 april 2011 14:24
Fire voksne til middagVi valgte menuen med fire retter til 259,- hertil fik vi en flaske rigtig god vin, Corvina Veronese.
Laksecappacioen var rigtig god, dejligt silkeskårne skiver og godt afstemt med lidt fennikel og lime. mængden passende af første ret af fire.
Herefter fulgte en god ravioli, som var kogt perfekt, tomatsaucen var god og solidt krydret uden at være stærk.
Oksemørbraden var serveret med rødvinssauce, kogt broccoli og ovnbagte kartofler. Kødet var godt, rosa og mørt, broccolien kunne godt være kogt mindre mør. igen var mængden af mad godt afstemt.
Vi sluttede af med en fyldig og cremet tira misu, som smagte herligt.
-vi kunne have valgt ost hvis ikke vi var til det søde.
Alt i alt en god middag, godt prissat og dejlig aften for fire
Servicen var til 5
17 april 2011 14:23
Fire voksne til middagVi valgte menuen med fire retter til 259,- hertil fik vi en flaske rigtig god vin, Corvina Veronese.
Laksecappacioen var rigtig god, dejligt silkeskårne skiver og godt afstemt med lidt fennikel og lime. mængden passende af første ret af fire.
Herefter fulgte en god ravioli, som var kogt perfekt, tomatsaucen var god og solidt krydret uden at være stærk.
Oksemørbraden var serveret med rødvinssauce, kogt broccoli og ovnbagte kartofler. Kødet var godt, rosa og mørt, broccolien kunne godt være kogt mindre mør. igen var mængden af mad godt afstemt.
Vi sluttede af med en fyldig og cremet tira misu, som smagte herligt.
-vi kunne have valgt ost hvis ikke vi var til det søde.
Alt i alt en god middag, godt prissat og dejlig aften for fire
Servicen var til 5
04 april 2011 16:19
Efter at have bokket på Bookatable,og udskrevet menu for 2 retter til kr. 150glædede jeg mig til grillet sværfisk.
men da vi skulle bestille var der kun en forret og kun en hovedret at vælge mellem,da to af forretterne var udsolgt.
Det blev til Laks Carpacciomed,hvor lakseskiverne var så tynde, at de nærmest var usynlig.
Derefter Oksemørbrad Mealioni, som efter min bedste mening intet har med oksemørbra at gøre,men nærmere er et stykke bankekød, som var gennemhullet for at være mere mørt.
For lidt mad og en menu der ikke holder.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om La Coppia