Mangospot.dk

På udkig efter...
I Middelfart (skift)

Pizza Palace

Hessgade 1, 5500 Middelfart
2anmeldelser

Pizza Palace opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

27 november 2011 18:37

1 5 5
Efter en utrolig hyggelig middag hos Pizza Palace, kan vi ikke andet end at rose stedet for deres fyldige og meget velsmagende pizzaer, det var tydeligt at smage at det var gode og friske råvarer som var udvalgt og kombineret med omhug. Ventetiden var god når man så hvor mange kunder der ville have deres fantastiske mad, man må sige de havde travlt men trods det, var det en helt i top oplevelse at spisse i Middelfart ... tak til Pizza Palace ... vi ses igen.

18 oktober 2011 14:02

1 5 5
Absolut bedste pizzaria i Middelfart. Hos Pizza Palace er kvaliteten helt i top! Deres pizzaer er super lækre med masser af fyld, og deres service ligger i den høje ende af hvad jeg nogenside har oplevet på et pizzeria.Kan kun anbefale en tur til Pizza Palace - Lækker mad til fornuftige priser!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Pizza Palace

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×