Mangospot.dk

På udkig efter...
I Næstved (skift)

Tokyo Running Sushi

Jernbanegade 8, 4700 Næstved
2anmeldelser

Tokyo Running Sushi opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 juni 2015 15:42

1 5 5
FANTASTISK service og lækker sushi, efter at ny ejer har overtaget den. Der er helt klart en anden stemning og personalet er meget meget venlige. Hygiejnen og servicen er virkelig på topplan. Bemærk at det er Jernbanegade 8, og ikke restauranten af samme navn i centeret. Det er 2 forskellige ejer, og det er tydeligt, at i Jernbanegade har de styr på det hele. Store ros og tak for alt i fredags.

04 december 2011 09:45

1 4 5
Prøvede Sushi for første gang. Konceptet er gennemført. Kokken står og tilbereder maden i et barkøkken i restauranten og man kan stå og se med. Herefter placeres maden på en lille tallerken, som på et langt transportbånd køres forbi bordene i restauranten, hvor gæsten åbner en låge og tager den ønskede tallerken ud. Der var et rigt udvalg af mad, både koldt og varmt. Nudler, pommes frites, grilllet oksespid, sushirolls, supper (pas på Beking suppen, den er STÆRK!!), dressinger osv. Alt samme. Selvbetjening fra din plads. Ingen stress med at spise inden maden bliver kold. Du ser maden før du tager den og intet madspild. Kan varmt anbefale andre at tage hertil. 168 kroner for all you can eat inkl fri isbar (lørdag aften). Husk at der er 2 timers fri bar for 100 kroner. Det er ikke noget vores tjener gjorde noget ud af at fortælle, men det ville ha' været pengene værd. Fine toiletter. Rolig stemning med dæmpet japansk musik.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Tokyo Running Sushi

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×