Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Bagels & Coffee

Kongensgade 57, 5000 Odense C
1anmeldelser

Bagels & Coffee opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 maj 2011 14:24

1 5 5
Efter endnu et besøg på Bagels & Coffee dd. er mit indtryk af stedet samt mad, personale mm. bestemt ikke blevet forværret. Maden er helt i top. Rigtig dejlig og imødekommende betjening af en af de unge piger som har ekspederet mig de seneste 2 gange, og som altid er smilende og frisk.

Fik endda en positiv tilbagemelding fra hende da jeg spurgte til agurkerne som jo er meget fremme i medierne pt. Man kan jo ikke lade være med at lade sig forskrække af hele situationen, samt når medierne ringer med alarm klokkerne. Men der var ingen grund til bekymring da agurkerne var fra DK:-)

Vil anbefale stedet til dem i min omgangskreds, og videre bringe mit positive indtryk af spisestedet, for bliver nok aldrig træt af at komme hos Bagels & Coffee.Med venlig hilsen

Mads Bentsen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Bagels & Coffee

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×