Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Cafe Chino

Reventlowsvej 53, 5000 Odense C
7anmeldelser

Cafe Chino opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 januar 2011 16:25

1 4 5
Jeg har været på Chino's rigtig mange gange - enten for at spise der eller tage maden med hjem. Sidstnævnte kan anbefales i weekenderne, hvor der tit er ret crowded. De leverer desuden maden i effektive varmebakker, så den stadig er varm, når man kommer hjem. Jeg har hver gang bestilt deres burgere, idet de er så lækre, at jeg ikke vil lade en mulighed for at nyde en slippe fra mig :) De er tilmed billige og der er meget mad. Eneste minus er simpelthen pladsmangel i weekenderne; ellers er maden (burgerne i hvert fald) god, de ansatte søde og hurtige og priserne absolut rimelige :)

27 september 2009 18:45

1 1 5
jeg var på besøg på Café Chino og bestilte for første gang en hønsesalat sandwich med tilhørende kartofler. Først laver de forkert og serverer en tunsalat sandwich som jeg nok burde have beholdt ved bordet istedet, for mage til bræk har jeg ALDRIG indtaget før.. Det var en asparges drøm fyldt med ærter en masse væde som havde gennemblødt underbollen samt LIDT kylling. Stemningen var forfærdelig idet deres tjener var det mest inkompetente menneske man kunne forestille sig og håndterede situationen HELT forkert. Jeg måtte betale fuld pris og jeg sætter ALDRIG mine ben der igen på trods af mange tidligere gode oplevelser, men også enkle dårlige før i tiden. Deres burgere er gode og billige og havde de håndteret situationen anderledes var jeg kommet igen men ikke nu!!!

KAN IKKE ANBEFALES OG ER MADEN NOGET LORT KOMMER I TIL AT BETALE ALLIGEVEL!

24 juni 2009 15:38

1 5 5
Fik den mexicanske pasta at spise, - super lækker. Ud over det har de masser af spændende retter på menu kortet, skal helt sikkert ind og prøve de andre også:)
Kan varmt anbefale caféen.

24 juni 2009 15:34

1 5 5
Super hyggeligt sted. vildt gode burgerer med en ordentlig hjemmelavet bøf. jeg kunne ikke spise op. og frække damer bag baren :)

13 maj 2009 17:19

1 3 5
Meget afslappet stemning, utrolig lækre pastaretter, og billige priser i forhold til priserne i centrum.
Dog dårlige parkeringsforhold og udendørsserveringen er lige ud til den store reventlowsvej.

09 maj 2009 18:51

1 5 5
Hyggeligt sted, god stemning, supergode pastaretter og meget rimelige priser, kan klart anbefales.
Der er dog mange mennesker omkring spisetid i weekenderne.

11 marts 2009 17:00

1 5 5
Café Chino er en lille hyggelig café med rart personale, lækker mad og meget rimelige priser. Deres mexicanske pasta kan især anbefales.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Chino

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×