Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Restaurant Da Isabella

Vindegade , 5000 Odense C
5anmeldelser

Restaurant Da Isabella opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 december 2011 22:00

1 1 5
I anledning af mit barnebarns 11 års fødselsdag besøgte vi Da Isabella .Betjeningen var dårlig, langede maden tværs over bordet, forkert tilbehør, og der var så voldsom larm fra andre gæster at vi ikke kunne tale sammen, hvilket resulterede i at det hele blev for meget for fødselsdagsbarnet , som blev meget ked af det. Maden var under al kritik ,som en gang billig cafeteria mad, tørre posekartofler, drivende blodig kød, uspiselig kødspyd(til fødselsdagsbarnet)hamrende trist salatbar. Desserten var isbar, lige så dårlig som salatbaren. betalte 1500 kr for denne omgang og vi blev godt snydt.

20 september 2011 10:14

1 1 5
Aldrig har vi fået så ringe mad.

Da min kæreste og jeg skulle afslutte en dejlig dag i byen, gik vi ind på Da Isabella. Som studerende er vi nødt til at vælge de billigere restauranter, og Da Isabellas lød desuden til at være et sted, hvor også vegetarer kan blive mætte (jeg er vegetar).

Plasticblomsterne i vindueskarmen skulle nok have været et varsel om madens kvalitet.

Jeg valgte et menutilbud, der kostede onkring 130 kr. for pizza og dessert + fri salatbar, mens min kæreste valgte menuen til 150 kr. ca for spareribs, kartofler og dessert. Til gengæld kostede isvandet 22 kr. pr. kande, og opfyldning kostede igen 22 kr. Stadig billigere end vin, men dyrt ift. andre restauranter.

Men man får, hvad man betaler for:
salatbaren var den ynkeligste længe set:Der var klodser af tomater, majs - nærmest frosne, store klumper feta, og en færdigkøbt dressing så tyk, at den kunne skæres ud. Den blev serveret på en vogn med neonlys, der ikke ligefrem gjorde maden mere appetitlig.

Det tog næsten tre kvarter, før vi fik hovedretten.
Pizzaen var salt og fuld af fedt og dårlig ost.
Min kærestes tallerken var sært anrettet. Spareribs med en skive appelsin (?) og købekartofler stegt i ovnen. De var tørre som savsmuld. Barbecue-saucen bestod af en flaskedressing, der smagte af ingenting.

Desserten var is, som man selv tog fra en vogn - ikke nogen særlig nydelse.

Atmosfæren var ikke specielt hyggelig, der var proppet og man sad meget tæt, så tæt, at det var svært at være privat.

Så alt i alt er Da Isabellas bestemt ikke et sted, vi kan anbefale. Skal man spise billigt, kan det bestemt bedre betale sig, at købe tilbud hos fx Downtown el. lign.

Ellers er fx Hot Pot superhyggeligt og billigt. Den Grimme Ælling byder på en noget bedre kvalitet i maden, selvom heller ikke den er så hyggelig endda.

18 november 2010 19:00

1 1 5
Vi fik 86. Oksefilet - 400 gr.
med whiskysauce og stegte skivekartofler, rosmarin og hvidløg - men der var hverken rosmarin eller hvidløg på tallerkenen!

94. Da Isabellas Specialitetsbøf
3 stk. oksemørbrad i alt 300 gr. med gorgonzolasause, serveret med stegte skivekartofler.

Lidt kedelig, halvvissent finrevet rødkål og gulerod var dagens garniture på begge tallerkener.

Oksekødet brugt til begge retter virkede som om det var lynoptøet i en spand varmt vand. Dvs. total uden smag, saft og kraft. Det smagte som at sidde og tygge i et stykke pap, så der blev levnet rigeligt.

Salatbaren var uden salat, da den ikke blev fyldt op imens vi var der.

Eneste lyspunkt var whiskeysovsen, den smagte som hjembragt direkte fra Jensens Bøfhus.

Ved påtale af kødets underlige konsistens overfor tjeneren, blev vi bedt om at tale med ejeren. Denne var total afvisende overfor enhver kritik - "det er det bedste kød, der kan købes her!" - var meldingen.... Så jeg tror, jeg prøver naboen og ser hvilket kød der kan købes der næste gang!

13 september 2010 17:18

1 1 5
Vi havde fået denne restaurant anbefalet af bekendte, og besluttede os for at besøge denne med forhåbning om et godt måltid.
Vi bestilte begge rejecoctail til forret og tournedos, med pandestegte kartofler og salatbar til hovedret.
Vores rejecoctail var meget intetsigende, med rejer der ikke smagte af noget, og en stærk dressing der overdøvede smagen af noget andet.
Hovedretten, tournedos med pandestegte kartofler og salatbar, var også skuffende. Kartoflerne var tydeligvis lavet i en frituregryde og kødet var helt gennemstegt selvom vi havde bedt om medium stegt.
Salatbaren så ikke særlig indbydende ud, og det virkede som om nogle havde spyttet ned i ærterne.
Udover den meget skuffende kulinariske oplevelse, blev vores ophold på restauranten ikke bedre af, at et polterarbend selskab var lige ved siden af vores bord. Der blev på intet tidspunkt rettet henvendelse til dem af personalet, selvom de råbte og skabte sig.
vi kom af med lidt over kr. 400,- for denne omgang, og må nok indrømme Jensen's Bøfhus kunne have gjort det bedre og billigere.
Alt i alt minder denne restaurant om en billig efterligning af Jensen's Bøfhus, som jeg absolut ikke vil anbefale til andre.

26 august 2010 22:39

1 1 5
Vi var to som lige skulle have et godt måltid mad. Vi ramte Da Isabella ved et uheld, men vi skulle da lige prøve. Jeg bestilte en bøf plus salatbar og fruen en rejecoktail plus en hakkedreng.
Salatbaren vil jeg påstå bliver svær at gøre mere kedelig, hvor langt kommer man med agurker, penne (uden noget, majs og lidt andre ting.
Fruens rejecoctail, jo den var der, men nøj hvor var den kedelig.
Selve hovedretten, vi fik begge friture stegte flade kartofler, 1 salatblad 1 skive appelsin,vores valgte kød plus den valgte sovs.
Maden kostede 300 kr. plus drikkelse,,, Det gør vi ALDRIG igen. Jeg vil påstå at føtex som ligger ikke så langt derfra, kan gøre det næsten lige så godt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Da Isabella

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×