Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Sezers Steak House

Gravene 4, 5000 Odense C
6anmeldelser

Sezers Steak House opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 januar 2012 21:00

1 1 5
Jeg inviterede min kæreste ind at spise i anledning af min fødselsdag. Maden var god. Det var en 3 retters menu på tilbud. Desserten var anderledes end tilbudet lød på, som tjeneren sagde var der ikke råd til at servere pandekager, som der stod i det tilbud vi havde papir på at vi skulle have. Vi sagde at han kunne gøre det godt igen ved at give en kop kaffe,, det måtte han ikke. Derimod mente han at vi skulle bruge tid på at diskutere hans problemer med at finde voksenlæreplads. Han havde søgt ved bla. Sortebro kro. Min kæreste siger at han kender John Kofoed på Sortebro kro. Tjenerens telefon ringer og han går. Efter snakken om den anderledes dessert, vender tjeneren tilbage. Han begynder nu en snak om Sortebro Kros økonomi , min kæreste forsøger at sige at det går udemærket. Tjeneren bliver aggressiv, på et tidspunkt siger han vredt til min kæreste. Hører du efter hvad jeg siger. Vi opgiver vores ellers så hyggelige aften. Beder om regningen, og siger at vi aldrig vender tilbage. Det var ellers lige så hyggeligt.

26 august 2011 21:03

1 1 5
Min kæreste og jeg ville nyde en middag her til aften på Sezers steak house vi bestilte en pizza samt en mørbrad... efter 40 min kommer vores mad,men pizzaen er ikke den vi har bestilt, så jeg går op med den og vil have de laver den jeg har bestilt, de virker misfornøjet men laver en ny.. jeg går ned og spiser min mørbrad mens vi venter.. efter 10 min kommer de med pizzaen som over hovedet ikke er bagt :( vi henvender os til chefen og han siger så de ikke kan lave den om da det så er 3 gang vi skal have en... så spørg jeg så om vi skal æde den rå, hvor der så bliver svaret at vi skulle ta hensyn da de havede travlt så de kan ikke nå at lave maden færdig??????? hvor efter han ber min kæreste om at forlade restauranten hun kigger på mig og jeg på hende og vi er ening om vi aldrig kommer der mer.

20 august 2011 22:56

1 4 5
Vi var et selskab på fem inde og spise på sezers steakhouse i Odense. Vi fik alle en tre-retters menu bestående af muslinger til forret, t-bone-steak med bagt kartoffel til hovedret og pandekage med is til dessert.
Betjeningen var yderst tifredsstillende og atmosfæren var hyggelig.
Maden var generelt helt i top, men specielt steaken var perfekt tilberedt.

Det eneste negative at sige om besøget er at pandekagen var noget tør i det..

Alt i alt et dejligt restaurant-besøg, som sagtens kan gentages.

29 marts 2011 21:05

1 2 5
Vi er netop kommet hjem efter en udmærket aften på Sezers. Der var absolut intet at udsætte på betjeningen og stemningen, der var rigtig hyggeligt.
Men maden minder meget om Jensens Bøfhus, og er lige en anelse dyrere.
Forretterne er som sådan interessante nok, men prisen, set i forhold til størrelsen er ganske enkelt lidt for høj. Havde vi ikke valgt en menu hvor det indgik, havde vi nok sprunget det over. Hovedretten var som sådan ok, men kartoflerne var noget kedelige, og kunne nok godt have klaret sig med lidt mindre i frituren.
Salatbaren er som sådan også ok. Intet ekstraordinært, men hvad man nogenlunde kan forvente.
Dessertkortet er dog ret kedeligt, og det vi fik, var da heller ikke noget at råbe meget hurra for.
En anden gang tager vi nok på Jensens Bøfhus, for priserne er en anelse lavere, og udvalget en anelse bedre, og kvaliteten er nok nogenlunde det samme, desserterne lidt mere spændende, og det samme gælder salatbaren.

08 januar 2011 21:14

1 4 5
er lige kommet hjem efter vores første besøg på sezers. Vi var 4 personer og fik 3 gange 3 retter samt 1 gang 2 retter. Pris 1300 kr. incl. drikkepenge. Vi er fuld ud tilfredse og mere end mætte, selv manden.Betjeningen var i top og meget prof, tjenerne var meget høflige og om sig men på en positiv måde.Sezers er meget stilren og ingen skidt i hjørnerne. Helt sikkert et sted vi spiser igen

27 juni 2010 16:37

1 1 5
Vi var 8 personer. De fleste af os fik oksemørbrad, men blev meget skuffet. Een sendte det ud igen, det var for ringe tilberedt. Vi andre led i stilhed. De andre var som et bræt at skære og tygge i. Så branket og overstegt var de. Alt saft var stegt ud af dem. Der skulle være gorgonzola sovs til. Det var der ingen af os der kunne smage. De fritter vi fik var lige så sprøde som franske kartofler, så overstegte var de.
Vores venner kunne ikke forstå at vi kunne anbefale det sted, med den dårlige kvalitet af tilberedelsen af oksemørbrad. Vi havde rost stedet i høje toner i forvejen, for vi havde været der lige da det åbnede. Der var det perfekt, men det er det ikke nu.
Jeg har skrevet til restauranten, fik mail tilbage, at de nok skulle tale med chefen. Jeg sendte yderligere en mail for at få en kommentar til den første mail - INGEN SVAR.
ALDRIG MERE SEZER STEAK HOUSE.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sezers Steak House

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×