Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Sortebro Kro

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
2anmeldelser

Sortebro Kro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 august 2010 12:33

1 5 5
Sortebro Kro er Bedst
Efter nu at vi har været rundt på fyn i vores sommerferie og spist på både Munkebo Kro - rudolf mathies samt Falsled Kro er vi kommet til den konklusion at Sortebro kro slår dem alle med længder både service - indretning samt på maden
Indretningen er mere personlig - servicen er bedre end nogensinde og vi har spidst på sortebro kro mange gange før og maden er kreativ og fuld på højde med steder som noma og andre med michelin Stjerner
Så et stort tillykke

28 maj 2010 17:12

1 5 5
5 mangoer til Sortebro Kro for en fantastisk spiseoplevelse

Vi var en blandet flok af voksne og børn, som fik en fantastisk middag i de hyggelige lokaler.
Børnene fik til forret en dyb porcelænsskål fyldt med rå grøntsagsstave og frugt, derefter var der kylling og så is til dessert, og de elskede det. Især grøntsags- og frugtskålen var et hit.
De voksne fik først en appetizer bestående af en kold grøntsagssuppe. Forretten var en anretning med en tyk rulle røget laks, asparges og tynde skiver agurk skåret på den lange led med fjordrejer, rygeostedressing og en ultratynd skive sprødristet rugbrød til. Så kom der små glas ind med hjemmerørt ymer med solbærmarmelade.
Til hovedret fik vi portionsanrettet medaljon af kalvemørbrad, perfekt stegt, med en lækker sauce. Med i anretningen var der en sprød kurv med svampe sat oven på dampet spinat og nye løg og kartofler. Til sidst var der rabarberdessert i to afdelinger: først en rabarbergele med en skefuld creme ovenpå, og derefter en skefuld rabarberis på en sprød marengsagtig bund.
Vinene, som kroen havde udvalgt, passede fint til maden.
Dygtige kreative kokke og effektive og venlige tjenere - stemningen kunne ikke være bedre.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sortebro Kro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×