Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Tandoori Village

Benediktsgade 2, 5000 Odense C
2anmeldelser

Tandoori Village opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 august 2009 05:49

1 4 5
Vi var en gruppe på 6, der bestilte en række forskellige retter til take-away. Vi havde bestilt samosaer, men ved afhentning viste det sig at restauranten ikke havde flere, så vi fik de lidt dyrere og super delikate kyllinge pakoraer istedet. God service :-)
Generelt var retterne fabelagtige. Den syrligt-søde chatni i samspil med pakoraerne var et klart højdepunkt. Lammekormaen var også et hit.
Der var dog en del fedtstof i de sammenkogte kødretter, måske lige i overkanten, men ellers var hele oplevelsen klart anbefalelsesværdig. Jeg har ihvertfald ikke været hos Tandoori Village for sidste gang...

24 juni 2009 19:29

1 5 5
Min Kæreste og jeg besøgte første gang Tandoori Village for lidt over et år siden, det har siden dengang været vores foretrukne spisested for os og vores familier både når det kommer til restaurent besøg og takeaway. Maden er på trods af billige priser fantastisk, man kan mærke der er lagt tid og kærlighed i. Der er både mulighed for at få lækre kødretter, men også vegetarretter, som er vores foretrukne, det er desuden muligt at bede om, at maden ikke skal være alt for stærkt.Man bliver altid mødt med et smil, når man kommer efter sin take-away, og når man spiser i restaurenten bliver man rigtigt hygget om, jeg anbefaler varmt denne restaurent til alle. Pernille

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Tandoori Village

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×