Mangospot.dk

På udkig efter...
I Silkeborg (skift)

Cafe Evald

Papirfabrikken 10, 8600 Silkeborg
5anmeldelser

Cafe Evald opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 August 2012 09:34

1 1 5
Jeg har været der et par gange og det er sidste gang. Maden smagte Ikke rigtig af noget og det virkede på personalet som om de ikke rigtig gad kunderne så det var en skuffende oplevelse

09 August 2011 17:49

1 5 5
jeg var forleden på cafe evald med mine veninder til en hyggelig tøse-tur. vi fik tapas og peberbøf - alt var meget lækkert og betjeningen var sød og hurtigt til trods for at der var meget tralvt. Vi blev siddende længe og da klokken var mange blev der sat god festmusik på og vi fik os en dans :) en rigtig dejlig aften!

22 July 2011 19:12

1 5 5
Vi var på Café Evald med familien og spise frokost.

Caféen har en hyggelig, afslappet atmosfære. Vi fik tapas og frokostplatte, altså en masse små retter, som alle var flot anrettet, og lækkert sammensat med både sødt, surt, salt og krydret i spændende variationer. Og så er brødet simpelthen så lækkert - god detalje med blåbærrugbrød til, som giver et ekstra pift. Alt i alt en rigtig god smagsoplevelse, og en hyggelig eftermiddag på Café Evald.

17 April 2011 07:43

1 4 5
Cafe Evald er et dejligt sted. Vi sluttede en god dag på Silkeborg Vinfestival på stedet.

Jeg fik en burger og et par øl. Maden var god og øllen kold. Dog er jeg ikke nogen stor tilhænger af løgkompot - som jeg fik til trods for at jeg havde frabedt mig den. Men det kan naturligvis glippe.

Evalds klare styrke ligger i at sidde udenfor - gerne nede ved åen.

Indenfor er der alt for crowdet og rummet virker industriagtigt med troltex-plader og hårde gulve.

14 April 2011 21:43

1 5 5
Uhmm cafe evald har bar altid de bedste tapas-retter. Jeg fik en tapas med flere små retter på. blandt andet: kartoffel kroket med bacon og ost, skinke fra skagen, osv. med lækre små cremede tapanader til. uh det smagte godt og nu er vejret jo så skønt at man kan sidde nede ved vandet!! stemningen var god og god musiktil maden.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Evald

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×