Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
12 november 2011 22:54
Har flere gange besøgt Zorba og kan generelt anbefale maden. Altid velsmagende og godt tilberedt. Desværre er der ikke meget fokus på service, så selv om betjeningen altid er venlig, mangler der virkelig en der strammer lidt op på retningslinjerne. Man får fint anvist sin plads, men kan så sidde i lang tid inden man modtager menukort. Derefter sidder man igen i længere tid inden der kommer en og tager mod bestilling. I aften var det 15 minutter, hvor vi sagtens kunne have afgivet bestilling på drikkevarer efter 2 minutter. Stedet er hyggeligt og maden god. Lidt uddannelse af personalet, ville få flere til at komme tilbage.25 juni 2011 08:57
Vi har besøgt Zorba mange gange, og kun én gang har vi oplevet at der var noget at klage over, jeg tror de glemte os, vi måtte vente laaang tid på maden. Alle de andre gange vi har spist der har vi fået utrolig lækker mad, og en rigtig god betjening. Efter vores mening byens bedste restaurant.15 august 2010 11:27
Jeg var på Zorba som ledsager til en gruppe udviklingshæmmede, der var på ferie i Silkeborg. Vi havde bestilt bord dagen i forvejen. Da vi ankom, fik vi valget mellem at sidde inde eller ude i gårdhaven og vi valgte det sidste, da vejret var dejligt. Betjeningen var venlig og hurtig. Alle bestilte noget forskelligt (vi var 7 personer), såvel mad som drikkevarer. Vi fik alle, hvad vi havde bestilt samtidig og var enige om, at maden var rigtig lækker og veltilberedt. Vi kommer gerne igen.28 november 2009 21:19
Vi ankom til Zorba Silkeborg lørdag klokken 17.00 og bad om bord til to (havde ingen reservation). Vi var på det tidspunkt de eneste gæster i restauranten, men blev trods det placeret ved et bord klods op og ned af deres bar på den ene side, deres brødskærebord med bestikbakker på den anden og derudover blot 2 meter fra indgangen. Intentionen fra restaurationens side har været at skabe en atmosfære, der skal få gæsterne til at føle sig hensat til det græske øhav med vha. græsk musik og billeder fra sydens sol og sommer. Dette blev dog højst effektivt forhindret af det højrøstede personale, larmen fra maskinerne i baren og støj fra køkkenet og nytilkomne gæster. Helt ødelagt blev illusionen dog af den novemberkulde der blev lukket ind, når nye gæster gjorde deres entre - og som iøvrigt uden reservation blev henvist til andre og bedre pladser i restauranten.I aftenens anledning var der kun en enkelt menu. Godt nok prædiker den kære Gordon Ramsay, at menukortet skal være simpelt, men at der kun er en enkelt ret, er en skændsel.
Det eneste valg vi havde, var om det skulle være en 2- eller 3-retters menu. Vi valgte heldigvis kun 2-retters menu bestående af Mezé (diverse græske specialiteter) til forret og kalveculotte med garniture
og græske kartofler til hovedret.
Forretten var velanrettet og indbydende, og de små specialiteter smagte udmærket. Saganaki var dog desværre ikke en af dem. Derudover var bruchettaen med røget laks umulig at skære med bestikket og decideret farlig at sætte tænderne i, da den var hård som sten. Den kunne med lethed have forårsaget en knækket tand for folk der ikke er velsignet med så stærke tænder som os.
Hovedretten var spiselig, med veltilberedt kød og kartoffelbåde, men hvis man går på restaurant for at blive mæt, så er Zorba i Silkeborg bestemt ikke stedet at gå hen. Prisen var 600 kroner for to personer - og da vi kun fik et glas cola til maden, kan man ikke undskylde prisen med dyre drikkevarer.
Alt i alt er konklusionen at Zorba i Silkeborg ikke bør være førstevalget, når man skal spise her i byen. Andre steder kan tilbyde bedre og billigere mad, som man tilmed kan blive mæt af. Derudover er chancen for at opleve en mere indbydende atmosfære, hvor man ikke skal råbe for at høre hinanden temmelig stor - og så behøver man sandsynligvis ikke frygte at fryse fødderne af, hvis man skulle vælge at tage på restaurant i de kolde danske vintermåneder.
28 november 2009 20:58
Vi ankom til Zorba Silkeborg lørdag klokken 17.00 og bad om bord til to (havde ingen reservation). Vi var på det tidspunkt de eneste gæster i restauranten, men blev trods det placeret ved et bord klods op og ned af deres bar på den ene side, deres brødskærebord med bestikbakker på den anden og derudover blot 1½ meter fra indgangen. Intentionen fra restaurationens side har været at skabe en atmosfære, der skal få gæsterne til at føle sig hensat til det græske øhav vha. græsk musik og billeder fra sydens sol og sommer. Dette blev dog højst effektivt forhindret af det højrøstede personale, larmen fra maskinerne i baren og støj fra køkkenet og nytilkomne gæster. Helt ødelagt blev illusionen dog af den novemberkulde, der blev lukket ind, når nye gæster gjorde deres entre - og som iøvrigt uden reservation blev henvist til andre og bedre pladser i restauranten.I aftenens anledning var der kun en enkelt menu. Godt nok prædiker den kære Gordon Ramsay, at menukortet skal være simpelt, men at der kun er en enkelt ret, er en skændsel.
Det eneste valg vi havde, var om det skulle være en 2- eller 3-retters menu. Vi valgte heldigvis kun en 2-retters menu bestående af Mezé (diverse græske specialiteter) til forret og kalveculotte med garniture
og græske kartofler til hovedret.
Forretten var velanrettet og indbydende, og de små specialiteter smagte udmærket. Saganaki var dog desværre ikke en af dem. Derudover var bruchettaen med røget laks umulig at skære med bestikket og decideret farlig at sætte tænderne i, da den var hård som sten. Den kunne med lethed have forårsaget en knækket tand for folk, der ikke er velsignet med så stærke tænder som os.
Hovedretten var spiselig, med veltilberedt kød og kartoffelbåde, men hvis man går på restaurant for at blive mæt, så er Zorba i Silkeborg bestemt ikke stedet at gå hen. Prisen var 600 kroner for to personer - og da vi kun fik et glas cola til maden, kan man ikke undskylde prisen med dyre drikkevarer.
Alt i alt er konklusionen at Zorba i Silkeborg ikke bør være førstevalget, når man skal spise her i byen. Andre steder kan tilbyde bedre og billigere mad, som man kan blive mæt af, og tilmed gøre dette i en mere indbydende atmosfære, hvor man ikke skal være bange for at fryse fødderne af, hvis man besøger restaurationen i de kolde danske vintermåneder.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Zorba