Mangospot.dk

På udkig efter...
I Svendborg (skift)

Restaurant Hong Kong

Europaplads 6, 8000 Århus C
6anmeldelser

Restaurant Hong Kong opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 maj 2011 13:49

1 4 5
Hong Kong er byens bedste kinesiske restaurant. Det er ikke gourmet, men det er rigtig god mad til meget rimelige priser. Det er et sted, man kan tillade sig at besøge på en almindelig hverdagsaften, og børnene vil også kunne få en oplevelse ud af det. Betjeningen er høflig og yderst venlig - man føler os godt betjent og stemningen i lokalerne er varm og indbydende. Det er hvad min mor - med sin varmeste anbefaling - vil kalde 'et ærligt sted'!

02 marts 2011 13:06

1 4 5
har været adskillige gange på hong kong, helt klart vores favorit sted hvis der skal hygges og spises godt, skal afsted idag d 020311 og fejre vores 27 års bryllupsdag, vi glæder os.

13 januar 2011 22:41

1 4 5
Min kæreste og jeg valgte at tage på Hong Kong til en søndagsmiddag. Vi valgte begge den 7 retters menu, som kostede 148 kr per pers, samt en hvidvin. Den indeholdte; kyllingsuppe med asperges, fritede kæmperejer, noget kylling, peking and, og en friturestegt banan med is. Der var ris med til de fleste retter. Kan ikke huske resten af retterne.. Maden var rigtig god til den billige pris, og virkelig sød betjening. Jeg vil helt klart på Hong Kong igen, og er efter min mening, det sted i Århus C med den bedste Kinesiske mad ift pris og betjening. Du går ikke sulten derfra, men pas på hvis du er lidt sart overfor fed friture.. ;)

18 april 2010 20:43

1 4 5
Fin mad, hyggelig indretning, og super-søde betjening. Kan varmt anbefales, også til børnefamilier, da man virkelig får noget for pengene her!

18 april 2010 20:40

1 4 5

28 august 2009 09:59

1 5 5
Jeg har været på restaurant Hong Kong to gange, og begge gange har bestemt været besøget værd. Maden har været helt i top, og prisen i bund. Betjeningen er venlig, og hurtig. Et rigtig godt valg til en hyggelig aften med kæresten, uden at det flår dit budget.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Hong Kong

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×