Mangospot.dk

På udkig efter...
I Vejle (skift)

Shangrila

Flegmade B 9, 7100 Vejle
1anmeldelser

Shangrila opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 February 2013 15:21

1 3 5
mig og nogle gutter var inde på den kinesiske restaurant shangrila. vi valgt den på grund af buffet og prisen. den er utroligt billigt i forhold til hvad man får(128kr). vi fik et rigtig sejt bor hvor man kunne dreje midten rundt så man kunne dele. lokalet er stort, men dog hyggeligt. det er mørkt derind, men det får bare det store akvarium på ca 2000 liter til at se rigtig flot ud.
du kan spise alt det sushi du vil, vælge mongolian bbq. til dem der ikke ved hvad mongolina bbq er så er det bare hvor du vælger noget rå kød og vælger grønsager til det, så kan du krydre det med forskellig marinader og så laver kokken det for dig på under 5 min. hvor du har 4-5 forskellige slags kød samt en masse forskellige slags grønsager. de forskellige friturestegte retter, ca. 15 forskellige varmeretter med kyllig, and, oksekød, lam, svin. der er frugt til dessert og nogle gang laver de en dessert til sæsonen f.eks. risalamande i december.
da vi forlod resturanten var vi alle overrasket over hvor lækker en kinesisk buffet kan være. vi havde ikke regnet med kvalitet. vi troede vi ville få kvantitet, men vi tog heldigvis fejl

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Shangrila

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×