Mangospot.dk

På udkig efter...
I Viborg (skift)

Italia 2000

Sct. Mathias Gade 74, 8800 Viborg
2anmeldelser

Italia 2000 opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 juni 2013 07:50

1 1 5
Gik på Italia for at spise med en veninde denne dag. Overskriften på nedenstående kan med lidt velvilje muligvis betegnes som "Surimi-ragnarok" eller "Hummeren der blev væk".

Det fremgik af spisekortet at man kunne få hummersuppe og endvidere pizza med hummer, kæmperejer, rejer og blæksprutter, og da jeg elsker skaldyr bestilte jeg disse to retter.

"Hummer"suppen var så tyk at den nærmest kunne skæres ud som gele, men hvad værre var at den ikke indeholdt skyggen af en hummer, end ikke krebsehaler var der tale om - men istedet for: Surimi/crab sticks (til læserens information er det farvet og kunstig behandlet fiskekød der bruges som erstatning for krabbekød i visse asiatiske retter og kan købes til ca 16 kr i de fleste større supermarkeder). Der blev ikke serveret noget brød til før vi spurgte om det.

Jeg begyndte at få bange anelser mht pizzaen, som dog kostede 92 kr - langt mere end de fremragende pizzaer man kan få andetsteds i byen.
Det var en pris der gav anledning til at forvente en vis kvalitet.
Dog viste min frygt sig snart at være velbegrundet da jeg fik syn for sagn: På pizzaen befandt der sig udover blæksprutteringe og almindelige rejer ---- : Surimi. Der var ikke skyggen af de lovede kæmperejer.

92 kr for en pizza med surimi, udgivet for at være hummer, det er simpelthen utilstedeligt - udover at det er direkte løgn på menukortet.
Det eneste gode var vinen der var nogenlunde drikkelig, pizzabunden der faktisk var ganske vellavet og at min ledsager var tilfreds med sin margherita-pizza, men spar dog penge og gå på Pavarotti istedet - hvis De/du søger en god pizza og god Italiensk mad i Viborg centrum.

25 juni 2011 17:11

1 5 5
Vi var 2 par inde og spise på Restaurant Italia. Vi fik alle deres frokost buffet, som var yderst tilfredstillende! Super lækker buffet med lasagne, pizza, div. varme og kolde pastaretter, en risret, en slags gryderet, spareribs og MEGET MEGET andet :)
Jeg smagte lidt af det hele og hold da ferie, hvor smager deres mad i buffet'en godt. Pizza'en var sprød og lækker, spareribsene var møre, og fuld af lækker marinade. De havde mange indbydende kolde salater samt frugt.
Jeg vil komme her igen til frokost, og jeg har anbefalet stedet til ALLE jeg har mødt :)
Min kæreste og jeg kommet helt klart igen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Italia 2000

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×