Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
21 januar 2016 21:51
Meget lækker og delikat mad. Venlig og afslappet servering for en Michelin restaurant at være. Selvfølgelig lidt dyr, men absolut pengene værd. Tjek dog Substans' lillesøster: Pondus ud, hvis det er sidst på måneden.08 maj 2013 19:41
Suveræn aften på Substans - kommer snart igen!05 maj 2012 23:04
SubstansLØSLarm, arrogance og gammel cola!
Hvad der skulle have været en hyggelig familieaften med god mad, der skulle nydes over et par løse samtaler, endte med en afbrudt middag som måtte genoptages hos en af konkurrenterne i byen.
Ejerens overlegne attitude kom utallige gange til udtryk. Først skulle han overveje, om han ville servere en cola. Efter lidt betænkningstid vendte han tilbage med en lunken cola, der sågar havde overskredet mindste holdbarhed med 1 år, og
der var ikke skyggen af beklagelse. Tvært imod!
Et højrøstet selskab på 13 personer overdøvede hele restauranten, og gjorde det nærmest umuligt for alle de omkring siddende at føre en samtale uden at skulle råbe til hinanden. Efter alle hold i restauranten havde forsøgt at signalere deres utilfredshed, tog jeg skeen i den anden hånd og rejste mig. Jeg bad ejeren om at tage affære. Hans arrogance og frækhed skulle endnu en gang vise sig idet, at han blot fejede mig af med: "Hvad vil du have jeg skal gøre" "De holder fødselsdag og skal have lov at hygge sig. Sådan er det!"
Jeg forsøgte at forklare ham, at vi andre hold også var kommet for at hygge os, og om han ikke var interesseret i, at vi fik en god oplevelse.
"Sådan er støjniveauet altid herinde."
Havde jeg vidst at service ikke var eksisterende, at der blev serveret for gammel drikkelse og at ejeren havde så høje tanker om sig selv, at en beklagelse ikke kunne finde vej over hans læber - ja så havde jeg aldrig valgt at reservere bord på substansLØS.
Dertil skal det lige siges, at min datter er journalist, hvilket hun offentliggjorde efter vi havde betalt vores regning - Og så fik piben en helt anden lyd!
Der kom til stor overraskelse pludselig en beklagelse, en sang fra de varme lande om, at han op til flere gange havde forsøgt at dæmpe selskabet, men uden held og at det var meget uheldigt, at vi havde haft en dårlig oplevelse. (Dog ingen form for kompensation)
Hmm…. Der kan man bare se, hvad pressen har af magt…
27 april 2011 14:20
Vi var to personer som var nede at smage på deres tirsdag og onsdags tilbud - 4 retter, 4 vin - 444 kr.Vi startede med et glas champagne som blev en 100 kr. seddel oveni.
Vi fik henholdvis:
1. Skagenskinke - Avocado creme - syltede og friske grøntsager.
2. Græskarsuppe - Rømø rejer
3. Oksemørbrad - Spidskål - Sellerimousse - Sky
4. Citronkage - Hvid choc.mousse - Is med frysetørrede banan stykker.
1. Var en fin starter, skagenskinken smagte ikke så meget igennem, men avocado moussen var lækker, luftig og havde et lækkert syreindhold.
2. Græskarsuppen var virkelig, virkelig god. Cremet, orange og med lidt skum og olie ovenpå. Smagen var godt salt og med lækker syre til den ellers cremede suppe. Rejerne var gode og gav lidt bid. Der var en slags kerne i(solsikke måske) som der ikke behøvede at være der.
3. Mørbraden var marmoreret - lækkert! Spidskål stegt med lidt smør gik godt sammen med den fede kalvefond/svineskanksky og selleripureen havde små fine stykker rå selleri i, som gav god smag og mere bid. Der var også noget gulerods creme som smagte godt, men harmonerede ikke så meget med de andre ting.
4. Citronkagen var god og luftig, samt svampet og isen med det frysetørrede banan var også riigtig godt. Choc.moussen og karameltoppene som var placeret lidt sporadisk gjorde ikke det store, da de to andre ting var nok i sig selv.
Vinene var alle sammen fine/friske og ikke særlig kraftige.
Vellykket tur som gerne kunne gøres igen :)
24 april 2011 09:53
Vi blev gift på rådhuset i Århus, og valgte efterfølgende at servere frokost for den nærmeste familie på Substans.Det skulle vise sig at være en helt perfekt beslutning. Hele forløbet, fra første aftale til selve afholdelse på stedet var en helt igennem tryg og god oplevelse - man følte virkelig at der var tjek på sagerne og at man var i de bedste hænder.
Vi kom selv med en bordplan og tilhørende kort, og nu ved vi ikke om det var tilfældigt men borddækningen passede til udsmykningen på de bordkort vi havde lavet.
Vi havde på forhånd valgt fire ud af Substans' seks-retters april-menu ud, og dertil valgt champagne, salte snacks til ankomst, og til slut kaffe og kage.
Gæsterne ankom selv efter de første fotos var taget, og fik serveret champagne og snacks mens de ventede på os.
Kort tid efter gik vi til bords, og fik serveret stenbiderrogn, med en lækker chablis til. Fantastisk oplevelse, ikke en finger at sætte på maden eller vinen.
Vi havde efterfølgende valgt bagt torsk, dernæst påskekylling og til slut chokolade m. valnøddeiscreme.
Generelt vil vi ikke komme nærmere ind på maden og vinen, blot bekræfte at alting var skønt og gik op i en højere enhed. Anretningen var virkelig indbydende og lækkert, og der fulgte gode forklaringer med før hver ret fra tjeneren. Iøvrigt var de ikke kede af at uddybe hvordan bestemte ting var lavet eller hvordan smagene spillede sammen, meget imødekommende betjening som udstrålede overskud.
Kagerne til sidst bestod af små trøfler og hindbærsnitter, altsammen hjemmelavet og lækkert.
Med til det hele var der selvfølgelig rigeligt vand og brød, og da vi i sidste øjeblik erfarede at en af gæsterne ikke kunne tåle hasselnødder blev der straks taget hånd om dette, og da en anden gæst var vegetar og ikke kunne spise kylling blev der fluks lavet en håndfuld muslinger med tilhørende hvidvinsfløde sauce.
Meget, meget lækker dag på Substans, en oplevelse vi klart vil anbefale til andre at få.
Hvis vi kunne give Substans en sjette mango, så havde de fået den.
31 marts 2011 13:27
Min kæreste og jeg var på "date" i går og valgte Substans. Jeg var der med min familie for nogle år siden og havde kun gode minder derfra. Vi fik onsdagsmenuen: 4 retter og 4 glas vin for 444 kr, super godt tilbud. Man vælger ikke selv maden, men det er jo også fair nok, når det er så billigt.Substans har et meget venligt og opmærksomt personale. Synes lokalet er hyggeligt og rummeligt i forhold til nogle af byens andre gourmetrestauranter, hvor man sidder på skødet af nabobordet.
Vi havde knap sat os før der stod vin, brød og mad på bordet. Lige lidt hurtigt. Forretten var en lækker røget laks med forskellige mayo til. Super godt.
Anden forret: Selleri-smørsuppe med bacon og croutoner. Super lækkert i munden, fantastisk velsmagende! Lidt tung efter min smag, men kæresten klagede ikke. Vi fik her en Chardonnay til, som ikke helt passede til suppens cremede konsistens.
Retten kom også lidt for hurtigt på bordet og jeg sagde herefter til tjeneren, at de ikke behøvedes at skynde sig med hovedretten - vi havde spist 2 retter på 40 min, lige lidt for hurtigt :)
Hovedret var også fantastisk: Kalvespidsbryst med mos og svampesovs. Igen var det fantastisk vellavet og en rigtig dejlig Barbera til.
Desserten faldt lidt ud efter min smag. En citronkage med karamelis, citroncreme og hasselnødecreme. Der var for meget syrligt. Dette er udelukkende en smagssag og ikke en kritik af restaurantens evner :)
Når restauranten ikke får toppoint af mig er det fordi, de havde lidt for travlt med at køre retterne i starten, den ene vin var lidt hen i vejret og desserten var ikke min stil.
03 marts 2011 08:11
Super mad og super betjening. Har nu været på Substans 3 gange. To gange a la carte og en gang på onsdagsmenuen.Det må være noget at det bedste man kan foretage sig på en onsdag, utroligt hvad man får for pengene.
Jeg kommer snart igen !
10 februar 2011 22:27
Vi fik deres tirsdagstilbud med 4 retter med 4 glas vin for 444kr, én ven og jeg.Maden var gennemført og meget velsmagende til prisen.
Servicen og vin valget passede også perfekt god forklaring til hver ret og vin, gode kombinationer.
Good value for the money.
Vi kommer helt sikkert igen.
05 januar 2011 21:48
Det er selvfølgelig typisk at man ikke husker præcis hvad man fik da man var ude og spise og kun noget af det.Men jeg var inde og spise med 2 venner og kom tilfældig forbi en onsdag, hvor de kører deres tilbud på 4 retter og 4 viner til 444,- hvilket jeg synes er en rimelig pris, de kører også tilbudet om tirsdagen. Man kan ikke vælge noget andet end tilbudet de har de to dage, hvilket jeg synes skam er fint og retterne skifter hver uge, hvilket er en dejlig afveksling.
1. ret var en gravad laks med en dressing som var sødlig og passede godt sammen, vinen der til var dejlig syrlig.
2. ret var en suppe, jeg simpelthen ikke kan huske hvad bestod af bortset fra saltet torsk og nødder, den smagte godt, mild i smagen, men blev fremhævet når du fik et stykke torsk med, og de to jeg havde med, var skeptiske starten, men var glade for den, vinen dertil synes jeg ikke passede så godt, men gjorde to andre. Kan være fordi jeg ikke er den store vindrikker.
3. ret var skiver af lammeculotte med kartoffelmos, artisok og noget andet jeg ikke lige kan huske, som jeg synes smagte fint. Savner dog et woah effekt da jeg spiste den. Men fordi jeg savner den, betyder det ikke at det ikke smagte godt.
4. ret, som var dessert bestod af marcipankage, hvid chokolademousse og en is. Den kan jeg sige med det samme, gav mig en WOAH effekt. Da jeg smagte isen, var den første tanke der kom frem "JUL", kan simpelthen ikke huske hvorfor jeg forbinder smagen med jul og det samme med de to andre.
Men som sagt, svært at give en god beskrivelsen af maden når jeg ikke husker 100% hvad der var i.
Stemningen af afslappende, stilrent og dejligt at se på. Personalet var smilende hvilket altid er dejligt, og angående dette, kan jeg ikke sige andet end det er som man forventer.
Har i lang tid gerne ville være inde på Substans og spise, men har aldrig kunne taget mig sammen, men er ufattelig glad for jeg gjorde det, for det er ikke sidste gang jeg kommer ind.
25 december 2010 10:12
Konsistent kvalitet; mad efter årstidens råvarer; der er tænkt over smag, farve og textur; vin der passer til maden; professionel og engageret betjening; kort sagt 'værdi for pengene' - vi kommer igen og igen og....Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Restaurant Substans