Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Hvor finder du den bedste burger i Odense?

29. juli 2020

Er du en rigtig burgerelsker? Så er du ikke alene. Der findes burgerhungrende mennesker over hele landet. Mennesker, som ikke vil nøjes med en kedelig cheeseburger fra Mc Donalds eller en tør Chicken Royal fra Burger King. Hvis du er træt af kedelige burgere og gerne vil finde den bedste burger i Odense, er du kommet til det rette sted.


Vi er specialister i at finde de bedste spisesteder i Danmarks tredje største by, og nu skal det handle om den ultimative Burger Odense.

 

The Burger Concept serverer den ultimative burger

The Burger Concept (TBC) har fået gode anmeldelser på Just Eat, Google og Facebook – og det er der god grund til. Her kan du få nogle af de bedste burger i hele Odense. Dette siger ikke så lidt, for der findes et hav af gode burgerrestauranter i byen.


Restauranten er blevet nævnt i mange store medier som Euroman, Lokalavisen og hos TV2 Østjylland. Denne omtale kommer ikke bare af sig selv – der skal kvalitetsburgere til. Og dem er de gode til at lave hos TBC.


Du finder deres restaurant i Rosengårdscentret, hvor du altid er velkommen til at komme og nyde byens bedste burger. Det er dog ikke kun på Fyn, at du kan få en lækker burger fra TBC. De har også restauranter i Viborg, Silkeborg, Holstebro og Horsens.

 

Sådan kan du bestille hos TBC

Hvis du er mere til take away, er det naturligvis også en mulighed. TBC tilbyder, at du kan hente maden i restauranten, men hvem gider det, når du kan få den leveret lige til døren?


The Burger Concept sammenarbejde med Wolt, Hungry.dk og Just-eat, så hvis du vil have en lækker, varm burger leveret hjem til dig, er det intet problem.
Restauranten holder åbent fra klokken 10 om formiddagen til klokken 21 om aftenen alle ugens dage. Så der er både mulighed for at få leveret en lækker burger til de hårde formiddage med tømmermænd og til de dovne aftener, hvor der skal lidt lækkert på bordet.

 

Hvilke burgere kan du få hos TBC?

Hos The Burger Concept kan du få noget for enhver smag. Vi anbefaler deres Chicken BBQ burger, som er enhver burgerelskers drøm. Her får du et lækkert stykke paneret kylling i en brioche bolle med BBQ sauce, syltede rødløg og en masse andet lækkert tilbehør.


Én af de sprødeste ting ved TBC er deres priser. Deres dyreste burger koster blot 49 kroner – og så får du endda pommes fritter med i købet. Det er et skarp tilbud, som du kan benytte dig af alle ugens dage. De lave priser tillader også, at du kan prøve et par forskellige burgere, indtil du finder din favorit.

Udover lækre burgere kan du også købe nogle sprøde side orders. Disse består blandt andet af chili cheese tops, onion rings, mozzarealla sticks, hotwings og meget andet.

Hvis du vil have en sprød burger til en skarp pris, skal du vælge The Burger Concept i Odense.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×