Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Mangospot.dk skifter team

20. marts 2013

Vi vil forsat holde os tæt til det koncept som Mangospot.dk blev lanceret på, da siden blev lanceret tilbage i 2007. I vores optik er det vigtigt med en dansk side, hvor brugere kan finde spisesteder tæt på dem og samtidigt se hvad andre brugere har bedømt disse steder til.

Da vi overtog siden blev vi hurtigt klar over, at mange af stederne er forældede og eksisterer ikke længere. Derfor er vores førsteprioritet, at få ryddet op i alle de byer som Mangospot.dk dækker, så siden er tidssvarende og opdateret.

Da vi er i fuld gang med at opdatere Mangospot.dk og gøre siden bedre for vores brugere vil vi gerne høre din mening. Har du forslag, feedback eller andre henvendelser så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×