Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sørg for en god aften for dig og din date

17. juni 2020

Dette er sponsoreret indhold

Skal du snart på en date med en person, du ikke rigtig kender? Det er altid lidt spændende at skulle på date - især fordi man jo aldrig rigtig kan regne ud, hvordan det kommer til at ende ud, da man jo netop ikke har kendskab til den anden person.

Derfor er det også en god ide at gøre, hvad man kan, for at det bliver en super god date, som er behagelig for jer begge to. Det kan I for eksempel gøre ved at gøre lidt ekstra ud af middagen - eksempelvis ved at spise ude - men det det gør også rigtig meget, hvis I allerede fra start viser, at I respekterer hinanden, og at I begge to har det fint med at tage det stille og roligt og se, hvor det hele fører hen.

Lækker mad

Hvis man skal på en rigtig date, vil det også typisk indebære et lækkert måltid. Det er selvfølgelig hyggeligt at mødes hos en af jer og lave mad, men det er der også mange, som ikke rigtig bryder sig om allerede på første date. Så måske skal I hellere bare finde en lækker restaurant i den by, I bor i. Så kan I tage det helt stille og roligt, og måske kan der også opstå en mere romantisk stemning, fordi I er ude at spise, og I har nok begge gjort lidt ekstra ud af jer selv.

Du kender sikkert mange steder i din by, hvor det er lækkert at spise, og hvis ikke kan du jo altid spørge nogen, du kender, om de kender et sted, som er godt.

Hvor hurtigt skal det gå?

Spørgsmål, som mange nok stiller sig selv op til en date, er, hvor det hele skal føre hen, og hvad formålet med daten er. Det er klart at disse ting fylder, men i bund og grund bør man bare tage det helt stille og roligt og mærke på den anden person, hvad der lige giver mening - og det handler både om jeres kemi og det seksuelle. Man kan eksempelvis udforske blandt disse produkter du kan læse om her

Hvis du eksempelvis selv er til den friske side, er det selvfølgelig helt i orden, men du bør ikke presse din date til noget, som vedkommende ikke har lyst til, så vent hellere med den slags til I kender hinanden bedre og ved, hvor hinandens grænser går.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×